İki, uc ay once Windows'a bir update geldi ve bu update (Creators Update 1803) sonrasinda oyunlarin neredeyse tamaminda 30 40 FPS'lik drop yasamaya basladim. Bazi forumlarda game DVR'i kapatmam gerektigi yaziyordu. Game DVR acik olmamasina ragmen regeditteki bazi degerleri acikti. Onlari kapatinca tekrar eski FPS degerlerime geri dondum ama bir gun sonra yine ayni problemi yasamaya devam ettim. Yine 30-40 FPS dusuk aliyorum. Yardim ederseniz sevinirim, iyi forumlar.
Sistemim; 8 GB RAM GTX 750 Ti FX 6300 islemci
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Sistemim;
8 GB RAM
GTX 750 Ti
FX 6300 islemci
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.