Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
88
Cevap
4409
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: Windows 7 için teknik desteğin kesilmesine geri sayım rahatsız edici uyarılarla başladı (5. sayfa)
A
5 yıl
Yüzbaşı

Driver probleminden 5 yıl vista kullandım sistemin varoluşu hataydı zaten ama son halinde kullanılabilecek seviyeye getirmeleri bile mucize olmuştu benim için. Bu açıdan Windows 10'la karşılaştırınca övülmeyi hak ediyor




Bu mesajda bahsedilenler: @RNNN
P
5 yıl
Yüzbaşı

ulan bu video yu izleyince aklıma geldi birtane win95 li bilgisayarım vardı login ekranında donuyordu bazen açılınca disk birleştiriciyi açar onuda yaparken donardı hey gidi günler

disket çıkar disket tak disket çıkar disket tak




Bu mesajda bahsedilenler: @baltalı-katil
E
5 yıl
Çavuş

Windows 10 çok güzel bir işletim sistemi. Tasarımsal ve kolaylık yönünden çok güzel. En sevmediğim kötü yanı, güncellemeleri kontrol edemiyor oluşumuz. Sitelerde güncelleme kapatma çözümleri var evet kapatabiliriz ama ona gir şunu yap şunu engelle yapacağımıza windows 7'dekii gibi tek tıkla kontrol edebilelim. Bu ayarı getirmeleri lazım, kullanıcılarına deney faresi olarak bakmamaları lazım. Ayrıca oyun stabilitesini ayarlamaları gerekiyor, bir de mekanik disk sorununa da zahmet olmazsa çözüm bulsunlar.




T
5 yıl
Onbaşı

Windows 10 tasarım bakımından, kolaylık bakımından daha iyi bence. Bunca yıldan sonra firmanın win7 yi kenara atması bence normal. Geçin Windows 10 a kafa rahat olsun.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

R
5 yıl
Yüzbaşı

windows XP ve 7 çok iyi isletim sistemleriydi evet. Ama Windows 10'a kotu isletim sistemi demek mantiksiz. Baslarda sorunlari vardi ama her guncelleme ile daha iyiye gitti. Windows XP ve Windows 7'de de yasandi ayni seyler. Normal ve gayet olabilir boyle seyler. Eski surumlerde rahatsiz edici seyler vardi, ki ben de baslarda sevmezdim Windows 10'u. Sadece denetim masasi ve yeni ayarlar menusu karmasasi yuzunden bile nefret etmistim neredeyse ama bunlar zamanla çozuldu. Mesela yine mouse input sorunu vardi CS gibi FPS oyunlarda sorun cikariyordu ve bir sure cozulmedi bu sorun. Ancak su an bu sorun da ortadan kalkti.

Bunun yaninda, Windows 7 oldukça sade ve stabil bir isletim sistemi (idi). Ancak devir degisti, devir degistikçe gereklilikler, begeniler, estetik ve guvenlik duzeyleri de degisti. Bu nedenle de eski donanim uzerinde Windows 10'un biraz yavas çalismasi oldukça normal bir durum. bilgisayarinizi yenileyin, uzerine guncel surum bi Windows 10 kurun ve biraz kullanin bence. baslardaki stabilite sorunlari yuzunden onyargili yaklasmayin.

Vista ve 8 ise bir turlu oturmayan, bir nevi ara isletim sistemleri idi. Onlara istediginizi soyleyin :D

Edit: Ekremcan sen de Apple disinda hangi sirket hakkinda haber yapsan zorla kotu biseymis gibi gosterme huyundan vazgeç :D adam destegi kesecek eski sisteme, tabii ki uyari mesaji gosterecek "bak bu çag disi kaldi artik desteklemiyorum yenisini yaptim ona geç" diye. "Windows 7 destegi bitiyor, apple'a geçin" mi desin?





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redoano -- 24 Mart 2019; 17:38:9 >


D
5 yıl
Yarbay

Windows 10 'a geçmemek için neden bu kadar direniyorlar ki? Kullanışlı ve tasarimi da oldukça sade.



Bu mesaja 2 cevap geldi.
B
5 yıl
Binbaşı

4. millenium faciası olduğundan... bir çok uyumsuzluk + bazı zamanlar açılışı güncellemesi bile çok yavaş...




Bu mesajda bahsedilenler: @DH Misafiri
İ
5 yıl
Teğmen

Windows 10 u adam etseler millet zaten Windows 10 a geçer. Kaç kere denedim Windows 10 u fakat sürekli gelen güncellemeler adamı sinir ediyor. Bir de güncellemeyi yapamayıp değişiklikler geri alınıyor diye bilgisayarı saatlerce esir ediyor. Windows 7 için bilgisayarımın driver desteği yok. USB'ler çalışmıyor. Windows 8.1 ile mutluyum. Ne eksik ne fazla. Windows 7,XP yi tahtından eden bir kraldı. Zannımca büyük kullanıcı kitlesini göz ardı etmeyip desteği uzatırlar .



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

E
5 yıl
Yarbay

Gecen gun kendi kemdine c deki belgelerim dosyalarini sildi.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @DH Misafiri
G
5 yıl
Binbaşı

8.1 kullanıyorum windows 10 dan çok daha sorunsuz ve bugsız her ne kadar tasarımı acayip olsada windows 10 gerçektende buglı bir işletim sistemi her ne kadar bug görmeyenler olsada.Hele o salak güncellemeleri beni delirtiyor defender desen bir halta yaradığı yok hiçbirinde neymiş güvenlik desteğiymiş ulan zaten bu virüsler güvenlik güncelleştirmesi alırken de kıçımızın dibinde.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-041FF024C -- 19 Nisan 2019; 7:40:19 >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.