Arkadaşlar notebookumda windows 7 kurulu fakat bir dosyayı geri dönüşüm kutusuna attığımda geri dönüşüm kutusu boş gözüküyor.yani sanki shift+delete yapmışım gibi oluyor.Bilgisayarda Ccleaner yüklü acaba ondan olabilirmi?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Geri Dönüşüm Kutusuna Gelin --Mause Sag Tüş - Özelikler- ( Dosyalari Geri Donuşüm Kutusuna Taşıma Dosyalari Silldiğinde Hemen Kaldır) Seçenegini Boş Bırakın. VE silme onay İletişim Kutusunu Göster Seçili Kalsın. Düzelmediyse 3. Parti Programlari Siteminizden Kaldırın windows Tweak Vs Programlari
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.