R

Yarbay
28 Kasım 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
23 üye
Görüntülenme (?)
241 (Bu ay: 2)
Gönderiler Hakkında
R
3 yıl
iPad - Google Drive otomatik senkronizasyon hakkında.
Herkese merhaba,

Pc de bir klasör oluşturdum, bu klasöre kaydettiğim işle ilgili evraklar otomatikman google drive e yükleniyor (google backup and sync uygulaması ile).

Bu klasöre eklediğim, otomatik google drive a yüklenen evrakların otomatikman ipad e inmesini istiyorum.

ipad e google drive yükledim, bu sayede online olarak istediğim evraka ulaşabiliyorum ancak ben bu evrakların sürekli ipad de kalmasını istiyorum. Yaklaşık 9 GB ye yaklaşan evraktan bahsediyorum.

Bu konuda bir ayar var büyük ihtimalle ancak bulamadım, tecrübesi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim.

Teşekkürler.
R
4 yıl
Kindle Paperwhite 3 pil ömrü hakkında
Herkese merhaba,

kindle 4 non touch ve pw3 sahibiyim, 2011 de satın almış olmama rağmen 4' ün gerçekten efsane bir pil ömrü var, ancak yeni aldığım pw3' ü ışık kapalı kullanmama rağmen, alet kapalı iken yani kullanılmıyorken pili sürekli kendi kendine azalıyor. 4-5 gün kullanmayayım, %7-8 oranında azalıyor. alette sadece azw3 formatında 2 kitap var, wifi kapalı, bu konuda tecrübesi olan var mı?

Teşekkürler.
R
4 yıl
Mavi Işık Tamiri hakkında.
Selam herkese,

PS4 yaklaşık 1,5 yıldır mavi ışık nedeniyle boşta yatıyor, tamir ettirmem lazım artık. İnternetten baktığımda tüm tamirciler birbirine laf etmiş şunu eksik yapıyor bunu eksik yapıyor bir kaç ay sonra yeniden aynı hatayı verir demiş.

Mavi ışık hatası ile ilgili deneyimi olanlar yardımcı olursa sevinirim. Ben İstanbul' dayım, tamir için tavsiye edeceğiniz bir yer var mı? Fiyatlar ne aralıkta?

Sony 2014 gibi bir ara mavi ışığın kendi hatasından kaynaklandığını itiraf eder gibi olmuş, aleti direkt sony yetkili servisine mi götürmek lazım acaba?

Teşekkürler.
R
5 yıl
Batarya olmadan güncelleme yapmak mümkün mü?
selam herkese,

bataryası ölü olan bir psp' ye güncelleme yapmam lazım ancak güncelleme sırasında batarta dolu olmalı uyarısı verip güncelleme yapmıyor alet. bu konuda tecrübesi olan var mı?
R
8 yıl
Philips TV - conax modül - kanal bilgisi sorunu
Herkese selam,

42 inç Philips 7696h model TV sahibiyim. Teledünya izlemek için dark marka conax modül aldım. Kanalların hepsi çıktı, TV rehberinde tüm kanal bilgileri gözüküyor ancak kanallar arası geçiş yaparken, o anda ne gösteriliyor u gösteren altta çıkan kanal bilgisi gözükmüyor.

Fabrika ayarlarına geri dönüp her şeyi baştan kurmama rağmen sonuç değişmedi. Sadece sol üstte kanalın adı yazıyor kanal değiştirdiğimde.

Bilgisi olan var mı? Teşekkürler.
R
8 yıl
Okunacak Kitaplar Listem
Herkese selam,

İnternette uzun bir araştırma yaparak her listede geçen, mutlaka okunması lazım denilen ve benim okumadığım 101 kitaplık bir liste yaptım.

Şu anda jack london - martin eden i okuyorum. ikinci de albert camus - yabancı olacak.

Listede öncelikle şunu oku dediğiniz bir kitap var mı? çavdar tarlasında çocuklar ve sineklerin tanrısı iyi gibi gözüküyor yabancı' dan sonra okumak için.

Sizin tavsiyelerinizi bekliyorum.

Teşekkürler.


< Resime gitmek için tıklayın >

LİSTEDEN OKUDUKLARIM:


001 - martin eden ----------------------- jack london
002 - yabancı --------------------------- albert camus
003 - sineklerin tanrısı ---------------- william golding
004 - iki şehir hikayesi ---------------- charles dickens
005 - karamazov kardeşler --------------- fyodor mihailovic dostoyevski
006 - çavdar tarlasındaki çocuklar ------ jerome david salinger
007 - budala ---------------------------- fyodor mihailovic dostoyevski
008 - doğu' nun limanları --------------- amin maalouf
009 - fahrenheit 451 -------------------- ray bradbury
010 - semerkant ------------------------- amin maalouf
011 - yüz yıllık yanlızlık -------------- gabriel garcia marquez
012 - tutunamayanlar -------------------- oğuz atay
013 - fareler ve insanlar --------------- john steinbeck
014 - aklından bir sayı tut ------------- john verdon
015 - otomatik portakal ----------------- anthony burgess
016 - kırmızı pazertesi ----------------- gabriel garcia marquez
017 - dönüşüm --------------------------- franz kafka
018 - satranç --------------------------- stefan zweig
019 - martı jonathan livingston --------- richard bach
020 - dava ------------------------------ franz kafka
R
9 yıl
#PS4 | Kardeşlik ve Dijital Oyun Şifre Değişim Konusu
Herkese selam,

Bu konu; "#PS4 | Kardeşlik ve Dijital Oyun Takas Grubu" sayfasından satın alınan, ancak şifre değiştirilmesi akabinde girilemeyen hesapların daha derli toplu takip edilmesi amacıyla açılmıştır.

Ana konuda satılık ve alınık ilanları çok olduğu için bu tip değiştirilen şifre mesajları arka sayfalarda gözden kaçabiliyor, hem şifre değiştirilirken hem de değiştirilen şifre aranırken ana konu yerine burada paylaşım yapılırsa daha hızlı ve etkili şekilde sonuca gidilir diye düşündüm.

Kimsenin mağdur olmaması dileğiyle, iyi oyunlar.
R
10 yıl
Playstation 4 - Tritton AX720 randıman sorunu
herkese selam

ps3 ve xbox 360 da tam randımanlı olarak kullandığım tritton ax720 kulaklığımdan ps4 de hiçbir şekilde randıman alamıyorum, nasıl oluyorsa ds4 deki kulaklık çıkışından aldığım ses daha berrak ve net. ayrıca hiçbir şekilde sanal 5.1 ses alamadığımı düşünüyorum oysa ps3 de ghost - mw3 bf3 vs tüm oyunlarda çok çok iyi ses alabiliyordum (ses kasma dedikleri olay).

ps4 ayarlarında dts - dolby - pcm var, dts zaten çözemediği için alet direkt geçiyorum, gerek dolby gerekse pcm den verimli ses alamıyorum.

buna benzer sorun yaşayan var mı?
R
11 yıl
Isıtma amaçlı klima tavsiyesi
Herkese selam,

Klima seçenekleri arasında bunalmış durumdayım, genelde klimada amaç soğutma olduğu için forum genelinde soğutma konusunda tartışmalar yapılmış ama benim hedefim ısıtma,

Çatı katı, büyük bir terasa sahip bir ofisimiz var. Terasa bakan duvarları sağdan soldan 20 şer cm kalacak şekilde yıktırıp tamamen cam yaptırdık, terasa bakan bölümdeki yalıtım bu sebeple mükemmel. Ancak tavan, bildiğiniz yere eğimli inen ahşap çatı modeli, bu sebeple çatı açısından sıkıntı olabilir.

Ofiste petek ve tesisat yok bu sebeple ısıtmayı klimalar ile sağlayacağız. Şu anda sadece oda 01 de insan var ancak ileride oda 01 - 02 ve sekreterya bölümünde de insan olacak. Bu sebeple oda 01 ve 02 için öncelikle ısıtma amaçlı klima tavsiyesi rica ediyorum. Odalar ortalama 18-20 m2 olduğundan 9000 btu yeter gibi. 8-9 ay boyunca mesai saatleri içinde devamlı açık kalacağından inverter olması önemli.

bu konudaki tavsiyelerinizi bekliyorum. teşekkürler.


< Resime gitmek için tıklayın >
R
11 yıl
IPAD İLE WİFİ ÜZERİNDEN PC\u0027 DEKİ MEDYA DOSYALARINI OYNATMAK?
herkese selam

bilgisayarda bulunan video ve resimleri ipad de wifi üzerinden oynatmak istiyorum,

herhangi bir harici program kurmadan, bilgisayarda explorer satırına ip numarası girmeden direkt olarak ipad de çalıştırıp açık olan pc ye bağlanarak içerisinde bulunan medya dosyaları için program önerisi bekliyorum.

teşekkürler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.