Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
311
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Windows 10 usb boot
Y
10 yıl (61 mesaj)
Çavuş
Konu Sahibi

Arkadaşlar bilgisayarı usb ile boot etmek istiyorum. bios ayarlarından önceliği usb'ye veriyorum bilgisayar açılırken windows 10 kurulumu geliyor. Windows 10 zaten kurulu bilgisayarda(hard diskte). Ben format, windows 10 kurmak istemiyorum. Ama usb üzerinden açmaya çalışınca direk setup geliyor. Ne yapmalıyım?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



C
10 yıl (5543 mesaj)
Yarbay

Boot etmek istediğin usb diskte sistem yazılımı var mı?


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @yavuz650
Y
10 yıl (61 mesaj)
Çavuş
Konu Sahibi

Sorunu hallettim. Yanlış yapıyormuşum. USB windows setup'u içeriyormuş. Rufus kullanarak hallettim sorunu.

İlgin için teşekkürler.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.