Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
406
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Windows 10 Sorun
K
7 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Merhaba windows 10 kullanıyorum ve cihaza 4 ay önce virüs girmişti aldığımız yere götürdük ( Vatan Bilgisayar ).PC ye format atıldı ve virüste yok ama nedense manuel olarak kapatsamda otomatik olarak her başlangıçta gizli klasörleri göster ve korunan işletm sistemi dosyalarını sakla ( yani heryerde desktop.ini doysyası)açılıyor.Bunu 2-3 kez manuel olarak kapattım ama PC yi tekrar açılınca yine açılıyordu.PC geçen hafta BAD_POOL_CALLER mavi ekran hatası verdi.Ama şu an o hatayı vermiyor rahatça kullanabiliyorum.

Yardımlarınızı bekliyorum



M
7 yıl
Yarbay

Formatı atmamışlardır recovery bölümünden pc yi sıfırlamışlardır oda tam kalıcı olarka temizleme yapmadığından virüs felan kalmıştır. Microsoftun siteden iso yu indirip usb ye uefi olarak yazıdırıp temiz kurulum yapın



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

K
7 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

evet zaten görmüştüm recovery bölümünü açmıştı oradan fabrika ayarlarına sıfırlaya basmıştı.Peki format atmadan birşey yapabilir miyim ?



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.