Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
725
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Window 7 de 4 tane explorer.exe çalışması.
G
12 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Başlık da belirtiğim gibi Windows 7 de 4 tane explorer.exe çalışıyor. Sistemi uzun süre kapatmazsam explorer.exe sayısı 8 buluyor. Sayısının fazla olmasının dışında sistem de şu ana kadar sorunla karşılaşmadım. Windows7 için bu kadar explorer.exe çalışması normalmidir? Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Görev yöneticisi ekran görüntüsü:

< Resime gitmek için tıklayın >



T
12 yıl
Yüzbaşı

Windows+R tuşlarına basın. "msconfig" yazıp Tamam diyin. "Başlatma" sekmesinde "Başlangıç öğeleri" bölümüne bakarak bilmediğiniz öğeleri kapatın. Örneğin Catalyst Control Center açık kalsın, çünkü ATI ekran kartı kullanıyorsunuz. İhtiyaç duyabilirsiniz. Gibi...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
12 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

@The Legion yardımların için teşekkürler. Sebebini buldum, JDownloader da indirilen dosyanın üzerine gelip dizini Aç... seçtigimde yeni explorer.exe dosyası oluşturuyor.



T
12 yıl
Yüzbaşı

Yeni bir dosya mi olusturuyor? Cok ilginc gercekten. Java ile yazildigindan windows ile pek uyumlu degil jdownloader. Surekli ilginc hatalarini duyuyorum kullanicilarindan. Internet download manager kullanmanizi oneririm



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.