G

Çavuş
27 Kasım 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
7 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
G
12 yıl
Window 7 de 4 tane explorer.exe çalışması.
Başlık da belirtiğim gibi Windows 7 de 4 tane explorer.exe çalışıyor. Sistemi uzun süre kapatmazsam explorer.exe sayısı 8 buluyor. Sayısının fazla olmasının dışında sistem de şu ana kadar sorunla karşılaşmadım. Windows7 için bu kadar explorer.exe çalışması normalmidir? Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Görev yöneticisi ekran görüntüsü:

< Resime gitmek için tıklayın >
G
13 yıl
Güç Kaynağı Tamiri - Ankara
arkadaşlar, 2 hafta önce garantili güç kaynağını fan sesi yüzünden içini açıp temizlemek zorunda kaldım haliyle garanti dışı kaldı. Dün sabah güç kaynağının üzerindeki düğmeden komple sistemi kapatıp işe gittim, akşam eve gelip sistemi açmaya çalıştığımda bazen güç kaynağı 3 - 4 saniye güçü verip kesiyor. Bazende hiç güç vermiyor. Tahminimce güç kaynağının üzerindeki düğmede arıza var.

Genelde bilgisayarın fişini çekmem güç kaynağının üzerindeki düğmeden kapatırım. Her defasında açarken ve kapatırken düğmeden elektirik kaçağı gibi çıtırtılı ses geliyordu.

Güç kaynağını Ankara içinde tamir ettire bileceğim yer önere bilirmisiniz.

Model
FSP SAGA II 500W
http://www.vatanbilgisayar.com/fsp-ppa5002406-fsp-saga-ii-500w-guc-kaynagi/productdetails.aspx?I_ID=45350
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.