Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
254
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Win10 Home dan Pro ya
S
geçen yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Konu yanlış yere açıldıysa şimdiden özür dilerim. Başlıkta belirttiğim üzere yeni pc topladım win10 home deneme sürümü, eski cihazımda retail win10 pro key var. Format atmadan yeni pcdeki windowsu aktiflestirip pro yapabilir miyim?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
geçen yıl
Binbaşı

sayet kutu retail aldıysanız 1 pc de kullanmak sartıyla diger pc de kullanırsınız
faturalı olarak microsoft veya vatan pc gibi yerden aldıysanız, microsoft destek arayarak etkinlestirme yaparsınız
eger degilse olmaz yeni key girmeniz gerek..

home-pro gonderdim işine yararsa..





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snop02 -- 26 Aralık 2022; 9:29:6 >

N
geçen yıl
Yarbay

Ben yıllar önce 10 TL 20 TL gibi bir paraya almıştım, her defasında etkinleştirme sorunu yaşıyordum. Tek bilgisayar kullanınca sorun yaşamamaya başladım. Sorun yaşadığımda da microsoft'un müşteri hizmetleri çözüme kavuşturuyor.



K
geçen yıl
Teğmen

Retail anahtarlar, kullanıldığı bilgisayara özgüdür ve o bilgisayarla birlikte ölürler. Çünkü etkinleştirme sırasında, bilgisayarın MAC adresiyle birlikte, microsoft database'inde eşleştirilirler. Bilgisayarda anakart değişimi veya, anakarttaki network çip değişimi yapmadığınız sürece, istediğiniz donanımı değiştirebilirsiniz. Bahsedilen bilgisayarda ömür boyu bu Retail anahtarı kullanabilirsiniz. Elbette Box diye tabir edilen windows çeşitleri bunun dışındadır.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.