Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
6
Cevap
1708
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Win 11 de download hızını kısıtlama
B
4 yıl (243 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

Selam arkadaşlar,
Evde 50 binlik internet var ve TV ye iptv den bakıyorum fakat benim oğlan devamlı PC sine yeni oyun indirdiği için yada güncelleme yaptığı için iptv devamlı donuyor. Şimdi ben bu PC ye program felan kurmadan internet ayarlarından indirme hızını bir miktar azaltabilir miyim? (PC internete kablosuz olarak bağlanıyor.) Teşekkürler.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

M
4 yıl (7480 mesaj)
Yarbay

işletim sistemiyle olmaz. modemle yapacaksınız bunu.
modem nedir? modemde qos desteği varsa istediğiniz cihaza istediğiniz indirme ve yükleme hızlarını tanımlayabilirsiniz.



B
4 yıl (243 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

@MarionCobretti

Cevabiniz icin tesekkür ederim,
kullandigim modem Fritzbox 7530, ayarlari biraz kurcaladim fakat qos diye menü bulamadim malesef.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @MarionCobretti
D
4 yıl (6027 mesaj)
Yarbay

Fritzbox Türkiye'de satılan bir modem değil. Siz Almanya'dasınız galiba.

Bu modemde Internet > Filter menüsünden yapıyorlar. Aşağıdaki video yardımcı olabilir.

https://www.youtube.com/watch?v=s4fxRKMLTmU




Bu mesajda bahsedilenler: @buelent111
B
4 yıl (243 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

@DoubleDragon
Cevabiniz icin tesekkür ederim fakat bu videoda istenilen cihazi önceliklendirme hakkinda bilgi veriliyor. Zaten burda denilenleride yapmistim fakat bi yarari olmamisti.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @DoubleDragon
D
4 yıl (6027 mesaj)
Yarbay

Yine de bu bölümden ayarlanması lazım.

Rule for Prioritized applications kısmına TV ve IPTV eklediyseniz,

Background Applications kısmına da çocuğunuzun bilgisayarınızı eklediyseniz;

siz TV ve IPTV kullanırken çocuğunuz internet kullanınca çocuğun interneti yavaşlar ve size öncelik vermesi lazım. Siz kullanmıyorken çocuğunuz interneti normal şekilde kullanabilir.

Bu şekilde denediniz mi?


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @buelent111
B
4 yıl (243 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

Background Applications kisminida dediginiz gibi cocugun PC sini ekledim, bir müddette bu sekilde deneyim, bakalim bi faydasi olacakmi.




Bu mesajda bahsedilenler: @DoubleDragon
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.