Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
1209
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Win 10 ETKİNLEŞTİRME
M
9 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Orijinal win 8.1 den yükseltme yaptım direk oto etkinleşti sonra Produkey programı ile geçerli keyi öğrendim ve temiz kurulum için Microsoft'un yayınladığı program ile bootable flash oluşturdum formatımı atıp temiz kurulumu yaptım. Fakat ne yaptıysam da ürün etkinleştirme başarısız diyor yükseltmeden sonra verdiği keyide kabul etmiyor eski win 8.1 keyimide kabul etmiyor.
Not: İlk yükseltmeden sonra etkinleştirmede problem yaşanmayınca Windows.old silinmiş sonra temiz kuruluma geçilmiştir. Yani tekrar dönme gibi bir şansım yok.



S
9 yıl
Yarbay

Sanırım keyiniz kara listeye alınmış microsoftu arayıp windows 8.1 keyinizi tekrar aktive ettirin...



Z
9 yıl
Yüzbaşı

Benim farkettiğim temiz kurulum yaparken key girmeden w10 yüklendiğinde her formatta yani kurulumda key anahtarı değişiyor yani boşuna key anahtarını not alıp format atarken girmişsiniz key anahtarını kurulumdan sonra bilgisayar internet bağlantısı sağladığında mikrosoftan otomatik alıyor ve her seferinde farklı key olarak. Size önereceğim orjinal 8.1 sürümü tekrar yukleyin yükseltme yapın orjinsl olacaktır olmazsa eğer mikrosoft ile iletişime geçersiniz. Eğer kutulu yani dvd olarak bir w10 alsaydınız eğer yaptığınız doğruydu tek key ile istediğiniz kadar format atardınız ama yükseltme olayı mikrosoftun yeni ilk defa yaptığı bir hizmet klasik sistem gibi değil saygılar.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

M
9 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Teşekkür ederim cevaplarınız için. Kısa zamanda win 8.1 tekrar kurup tekrar yükseltme yapacağım sonrasında bilgilendirme için konuyu güncellerim umarım çözülür sorun.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ö
9 yıl
Yüzbaşı

cihazım orijinal win8sl önyüklü. haliyle 8.1 güncellemesi aldım. şimdide 10 yükselttim keyimi kontrol ettim aynı bir değişiklik yok. hemen ardından temiz kurulum yaptım anahta hala aynı.




Bu mesajda bahsedilenler: @MuhammedOner
M
9 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Temiz kurulumu usb üzerinden manuel formatlayarakmı yaptınız yoksa ayarlarfaki sıfırlama menüsünden mi acaba ?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.