Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
987
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Wii U için Sonic Dimensions Gelebilir
Şehir : #Adana
B
13 yıl
Yarbay
Konu Sahibi


 

      Sega'nın maskotu Sonic'in Nintendo platformlarına büyük ilgiyle karşılandığını satış rakamlarına bakarak anlayabiliriz. Bu nedenle Sega Nintendo platformlarına özel Sonic oyunları da yapıyor. Şimdi bu oyunlardan bir yenisi daha yolda gibi görünüyor.

      

     TSSZ News'ın haberine göre yeni oyunun adı Sonic Dimension olacak. 4 kişiye kadar çok oyunculu destek sunacağı söylenen oyun Sonic Colors'a benzer stili olacakmış ve Sonic Generations'tan sonraki olaylar konu edinecekmiş.

 

     Sega'nın bazı Nintendo geliştiricileri ile birlikte beraber çalıştığı söyleniyor. Nintendo elemanları bölüm tasarımları üzerinde çalışıyormuş. Sonic'in Amy Rose'un şeytani versiyonuna karşı savaştığı söylenen bu oyunla ilgili söylentiler gerçek olabilir, çünkü Sega'nın Wii U için bir Sonic oyunu hazırlamaması çok zor.

 




B
13 yıl
Yarbay

yaaaa hani wii u ps3 den daha iyi grafikler sunacakti bu oyunlarla mi grafik performansi sunmayi hedefliyor


Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
13 yıl
Yarbay

Keşke şöyle saçma sapan yorumlarınızı üyeliğinizle yapsanız da biz de öğrensek kime adam muamelesi göstereceğimizi.



B
13 yıl
Yarbay

Sonic'in grafikleri gayet guzel cok canli renkler var. Tam bir platform havasi var. -.- misafirlerden nefret ediyorum atip tutuyolar anonym ler.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.