Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
475
Tıklama
0
Öne Çıkarma
wifi çemim gücü arttırma acess point ?
O
10 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

üstadlar yaklaşık 150 m mesafedeki diger bir eve kablosuz olarak baglantı yapmak istiyorum. hipernet kullanıcam. verecekleri modemi bilmiyorum acıkcası. modemin oldugu ev biraz asagıda kalıyor. wifinin cekmesi için nasıl bir yontem uygulanabilinir acess point yöntemi varmış ama yeterli olur mu? hem benim eve hemde diger eve baglayabilirmiyiz? cekim güçü açısından?



G
10 yıl
Yüzbaşı

şuan net bilgi veremicem ama bazı modemler mevcut 2 adet aynısından alıyorsunuz ve 2 modemden de aynı interneti kullana biliyorsunuz böyle birşey kullana bilirsiniz ben kendim access point kullanıyorum ancak access pointlerin gücü modem kadar olmadığından pek işlevli olmuyor mesela evin bir tarafındayken o tarafa diğer tarafındayken diğer tarafa taşımanız gerekiyor.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
L
10 yıl
Teğmen

Bu sıkıntıyı bende çekiyorum :(


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
10 yıl
Yarbay

Değerli DonanımHaber Kullanıcısı;

Evinizin herhangi bir noktasında görmek istediğiniz wireless sinyali 2 çubuk kadar çekime sahip ise 1 adet TL-WA ürünlerimizden alarak o noktaya konumlandırıp sinyalin tekrarlayıp daha kuvvetli bir biçimde yayılmasını sağlayabilirsiniz.

Saygılarımızla
TP-LINK TÜRKİYE



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.