Philips televizyonu monitör olarak kulllandığım pc sistemlerinde, wifi sürücülerini tanıtıp wifi yayınına bilgisayarı bağladığımda televizyonun ekranı gidip gelmeye başlıyor, biri amd diğerleri intel sistem olmak üzere 4 ayrı bilgisayarda, 4'ü intel biri realtek ve diğeri mediatek olmak üzere 6 ayrı wifi kartını biri MSI diğerleri fenvi olmak üzere 4 ayrı adaptörle her türlü kombinasyonda denememe rağmen sorun çözülmedi, wifi 5 sistemde ekran gidip gelmesi daha az oluyor, wifi 6 sistemde çoğu zaman ekran kullanılamaz hale geliyor. denemek için aliexpres'ten aldığım farklı markalı wifi 6 kartlar da elimde kaldı. Aynı wifi kart ve adaptörlerini monitör kullanan bilgisaya bağladığımda ise sorun oluşmuyor. Ustalardan yardım bekliyorum.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Aynı wifi kart ve adaptörlerini monitör kullanan bilgisaya bağladığımda ise sorun oluşmuyor.
Ustalardan yardım bekliyorum.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.