wi- fi 'yi kullanarak resim ve veri gönderimi yapabilecek bir devre yapmak istiyorum.Bu benim projem olacak. İnternetten baktığım kadarıyla wi-fi ile değilde mesala kızılötesi ile veri iletişimi yapan devreler mevcut burda wi- fi 'nin farkı ney.Böyle bir devreyi naasıl yapabilirim. Yardımcı olursanız çok sevinirim.İnternette nerelerden bilgi sahibi olabilirim. Bu konuyla ilgilenen arkadaşlar lütfen!!!
Wi-Fi = IEEE 802.11 diyebiliriz ve genelde bilgisayarlar ve PDA'ler kullanır. Bunlar zaten aynı ağ içerisindeyse windows API'leri kullanarak (yani sadece kod yazarak) veri iletimi yapabilirsin.
Ha illa Wi-fi client'ın donanımını kendim yapacağım diyorsan uğraşmadan bırak. 2-5Gz bandında yayılı spektrum kullanarak çalışan bir sistemin donanım tasarımı, pcb çizimi, firmware'i filan tek kişinin altından kalkabileceği birşey değildir.
wi- fi 'yi kullanarak resim ve veri gönderimi yapabilecek bir devre yapmak istiyorum.Bu benim projem olacak.
İnternetten baktığım kadarıyla wi-fi ile değilde mesala kızılötesi ile veri iletişimi yapan devreler mevcut burda wi- fi 'nin farkı ney.Böyle bir devreyi naasıl yapabilirim.
Yardımcı olursanız çok sevinirim.İnternette nerelerden bilgi sahibi olabilirim.
Bu konuyla ilgilenen arkadaşlar lütfen!!!
ADEM ÇELİK
celikadam@mynet.com
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.