Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
7660
Tıklama
0
Öne Çıkarma
whatsapp web qr kodu problemi
N
9 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Arkadaşlar whatsapp'ı chrome üzerinden rahatça kullanıyordum ama çerezleri sildikten sonra tekrar qr kodu taraması yapıyorum bir türlü okumuyor telefon.
tamam, anlaşıldı bölümünü geçiyorum tarama ekranında herhangi bir reaksiyon vermiyor. kafayı yemek üzereyim. sizce bunun sebebi ne olabilir
ayrıca bir programla herhangi bir barkod okuttum problem gözükmedi.

telefon: gm discovery elite



A
9 yıl
Binbaşı

Bende üç gün önce sistemden çıkış yaptığımdan beri qr kodunu taradığı halde görememe sorununu yaşıyorum. Benim telefonda gm discovery elite. Çözüm bulamadım. Sorun nereden kaynaklanıyor bilemiyorum. Uzun süredir whatsapp web'i kullanıyordum.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
N
9 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

hocam bende de aynısı oldu, whatsapp müşteri hizmetleriyle temasa geçtim. telefonun qr kod okumuyordur dedi kontrol et dedi ama başka qr kodu okutunca çalışıyor sadece whatsapp wep qr kodunu okumuyor, kafayı yemek üzereyim


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @ailkem
C
9 yıl
Er

Arkadaşlar aynı sorundan müzdaribim. Telefon s3 mini. En güncel sürümde ve whatsapp güncel. Diğer qr kod okuma uygulamaları çalışıyor ama whatsapp webdekini okumuyor. Bir çözüm bulan varsa yazsın lütfen.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
1
8 yıl
Er

chrome-ayarlar-gelişmiş ayarları göster-gizlilik-içerik ayarları-çerezler-yerel verilerin ayarlanmasına izin ver. yap sorun düzelecektir.



S
7 yıl
Er

İlginç ama benim teldede aynı sorun vardı monitörün parlaklığını yükseltince çözüldü.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.