Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 2 misafir
3
Cevap
188
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Whatsapp silinen medya geri getirme
R
6 ay
Teğmen
Konu Sahibi

Arkadaşlar merhaba uzun bir süre telefonu kullanmamıştım tekrar açtığımda Whatsapp giriş yapmamı istedi başka cihazda kullanıldı gibi saçma bir uyarı geldi bende formalitedir diye güncelleyip girdim fotoğrafım kaybolmuş ismimi tekrar girmiştim sanki üyeliğim silinmişte tekrar kurulmuş gibi. Telefonu kullanmadığım süre zarfında bana gelen mesajlar yoktu üstelik giriş yapar yapmaz tüm gruplarımdan whatsapp çıkışımı yaptı. Böyle ilginç bir olay yaşadım ve bir telefoncuya gösterdim belki bu sorunla karşılaşmıştır diye. Mesajları yedekledi ve silip kurmamı söyledi bende yolda silip kurdum Whatsapp açılınca tüm mesajlarım gitti ve yedek bulunamadı uyarısı verdi. Google hesabına yedeklemiştim. Mesajların gitmesi problem değil tüm Whatsapp İmages ve Videos Whatsapp ile beraber silinmiş üstelik verileri korumasını işaretlememe rağmen. Bu sorunu nasıl çözerim neden böyle bir şey yaptığını anlamadım Whatsapp'ın birkaç veri kurtarma programı yükledim telefona ancak faydasını görmedim. Belki daha kalitelileri vardır şimdiden teşekkürler :)



S
6 ay
Yarbay

Whatsapp yedekleme ayarları daha önceden yapılmış olmalıydı. Bu durumda tekrar oturum açarken yedek yüklensin mi dediğinde de yüklensin deyip yedekleri kuracaktınız. Ancak belki bu kısımda yüklensin demediniz ve sıfırdan başladı. Telefoncu da yedekle deyince eski yedeğin de üstüne çöktü.

Yine de Whatsapp'ı bir kaldırıp terkar kurmayı deneyin. Eski yedeği bulup yükler belki.



R
6 ay
Teğmen
Konu Sahibi

defalarca denedim ilk denememde dediğinizi yaptım yedeği bulamayınca çok şaşırdım ilginç bir sorundu ama birde üstüne medyayı da götürdü . Her silip kuruşumda bir şey gidiyor uygulamadan soğuttu resmen :)



R
6 ay
Teğmen
Konu Sahibi

Konu hala aktiftir



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.