Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
200
Tıklama
3
Öne Çıkarma
WhatsApp, medyalara tepki bırakmak ve yanıtlamak için yeni bir tasarım test ediyor
A
2 ay
Yüzbaşı
Konu Sahibi

WhatsApp, medyalara tepki bırakmak ve yanıtlamak için yeni bir tasarım test ediyor
Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, kullanıcını deneyimini geliştirmek için yeni özellikler test etmeye devam ediyor. Yakın bir zamanda ortaya çıkan yeni bir rapora göreyse WhatsApp, yeni medya tepkisi ve yanıt kısayollarını test ediyor.



İşte WhatsApp'ın yenilenen medyalara tepki bırakma ve yanıtlama tasarımı:



Yukarıdaki ekran görüntüsünde de görüldüğü üzere en son beta sürümünü yükleyen bazı beta test kullanıcıları, doğrudan medya görüntüleme ekranından fotoğraflar, videolar ve GIF'lerle etkileşime geçerken iki yeni kısayola erişti. Bu yeni kısayollar, medya görüntüleme ekranının alt kısmına belirgin bir şekilde görüntülenmekte. İlk kısayol, yeni bir yanıt çubuğu sunarak kullanıcıların mesajlara kolayca yanıt vermesini sağlarken ikinci kısayol, kullanıcıların mesajlara hızlı bir şekilde tepki vermesini sağlıyor.



Ayrıca Bkz.YouTube, yenilenen masaüstü tasarımını Premium kullanıcılarına sundu



WhatsApp, bu yeni kısayolları kullanıcıların etkileşimlerinde zamandan tasarruf etmelerine yardımcı olmayı amaçlıyor. Ayrıca bu kısayolların, görüntüleme sürecini kesintiye uğratmadan gelişmiş iletişime izin vererek kullanıcı deneyimini geliştirmesi bekleniyor.




Kaynak:https://wabetainfo.com/whatsapp-beta-for-ios-24-12-10-72-whats-new/

 Haberi Portalda Gör

D
2 ay
Binbaşı

Pıravvoo

Herhangi bir Asya kaynaklı mesajlaşma uygulamasının 2011 yılındaki özelliğine kavuşacakmış, helal olsun valla :) :)




D
2 ay
Yarbay

Wahatsapp komple değişmeli.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.