Arkadaşlar şimdi aile durumu iyi deyil harçlık gönderemiyolar bende interneten web sitesi açmak en mantıklısı diye gördüm yazılar okudum ama fazla bir bilgim yok yardımmcı olurmusunuz nasıl yolar izlemeliyim
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Bir site kurup ondan para kazanmak istiyorum Bunun için hangi siteden host almalıyım yılık hostlar var hangi siteden ve ne almalıyım onu soruyorum fazla bir bilgim yok ama açmayı pılanlıyorum.
Mustafa Bey; çok sabırlı isen olur istediğin. İnan hiç kolay değil. Blog mu? Forum mu? Sitenin içeriği ne olacak vb bir sürü yol var karşında kararını verirsen seçeneklerin azalır.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.