Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
1516
Tıklama
0
Öne Çıkarma
WDBAAU0015HBK model wd 1,5 TB 3,5' Problem !
D
12 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar merhaba sorunum şu ki hiç bi problem ortada yokken cihazımı arkadaşımın win 8 li asus bilgisaarı ile bağlantı yaptım bi takım tak kullan yazılımları yükledikten sonra cihazı açmaya çalıştı fakat sorunla karşılaştık ve cihaz açılmadı.

Win7 li packard bell cihazıma tekrar bağladığımda yine açılmadı ve pcde aşırı derecede bilgisayarım bölümünde donma meydana getirdi. Usbden cihazı çıkarınca pcler düzeliyor ancak hdd okunmuyor. Bunun üzerine virüs olabilir düşüncesiyle knoppix ile bağlanmayı denedim klasörler gözüküyor ancak dosyalar açılırken sıkıntı oluyordu. hatta bir kaç dosyayı silebildim.

Şimdi arkadaşlar cihazım bozuk mu değilmi knoppixden bazı dosyaları açtım ancak win 8 ve 7 de sıkıntı yaşıyorum ve cihazdan tık tık sesleri geliyor ? Bu sorunu halledebilirmiyim ? Hdd bozuk olsa knoppixde nasıl açılsın ? açılıyorsa sorun ne olabilir ?

Teşekkür ederim

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.