80'e Kadar Warlock Kastım Sonra Charı Sildim 1 Lvl Holy Olan Adama Bile De-Buff Atamıyorsun Resist Ediyor Lanet Bir Char Holy Varsa Hiçbir İşe Yaramaz Zaten İlerde Herkesde Holy Olcak Eular Artıyor.
80'e Kadar Warlock Kastım Sonra Charı Sildim 1 Lvl Holy Olan Adama Bile De-Buff Atamıyorsun Resist Ediyor Lanet Bir Char Holy Varsa Hiçbir İşe Yaramaz Zaten İlerde Herkesde Holy Olcak Eular Artıyor.
katılmıorm sana walla pwp de süper gidior charı kullanmayı bilmeye bağlı bence
Yan mastery eu buildi güçlendiren olaydır pure int warlock için cleric çok iyi seçim ;
quote:
mesela ben claric rod u deiştirdiğimde bufflar kaybolcak mı veya claric pasifleri benim üzerimde etkili olcak mı ..?
Evet kaybolacak , skillerin üzerine geldiğinde alt tarafta required item diye bir şey görürsün skilli kullanman için gerekli olan itemi işaret eder ; reqıired item : cleric rod yazan skiller eline warlock rod u aldığında passive ya da buff özelliğinde olanlar kaybolur attack özelliğinde olanlar kullanılamaz .
quote:
claric mastery verirsem warlock mastery kaç lvl geriden gelmesi gerekiyor , bundan sonra yani claric mastery verirsem hybrit olmam daha mı iyi olur yoksa sadece warlock mastery mi daha iii olur
Sp miktarına göre ayarlaman mantıklı farmsız bir char iki mastery birden lvl inde götüremez cleric mastery i geriden getirmen pvm için daha mantıklı . Hayır pure int olarak devam etmen daha yerinde . Kasarken warlock mastery i rahatlıkla lvl inde götürebilirsin artan skill pointlerinide cleric e verebilirsin , büyük bir sp farm a girene kadar clericte sadece kullanabileceğin & faydalı olacak skilleri al bless , recory division gibi daha ayrıntılı bilgi için üst konulardaki ya da başka sro forumlarındaki cleric rehberlerini incelemeni tavsiye ederim , kolay gelsin .
yanına claric master vermeyi düşünüyorum.. ama daha önce bi karakterimde yan mastery vermedim nasıl kullanıyo yan mastery.
mesela ben claric rod u deiştirdiğimde bufflar kaybolcak mı ?
veya claric pasifleri benim üzerimde etkili olcak mı...
claric mastery verirsem warlock mastery kaç lvl geriden gelmesi gerekiyor
bundan sonra yani claric mastery verirsem hybrit olmam daha mı iyi olr
yoksa sadece warlock mastery mi daha iii olur beni bu konularda biraz aydınlatırsanız sevinirim... teşekkürler....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sir_Ati -- 10 Ocak 2009; 3:10:25 >