H

Yüzbaşı
14 Ağustos 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
36 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
H
9 yıl
2 Adet Wildcard Bileti Satılık
101-U dan 1 ve 2 Nolu Bitlerler.
Teklif Verin.
H
9 yıl
Riot Mağazası Açıldı.
Evet Adamlar İşi Büyüterek Figürlerin Kıyafetlerin Oldugu Bir Store Açtılar Güzel Fikir Ama Biraz Pahalı Gibi.
https://tr.merch.riotgames.com
H
9 yıl
İşlemci Sorunu
Arkadaşlar Bende Şu İşlemci Mevcut Özelliklerden Baktığımda 3.2 Olması Gereken İşlemci 800 Mhz Gözüküyor Neden Acaba ? < Resime gitmek için tıklayın >
H
9 yıl
Kasma Fps Vs Sorunlar.
Merhaba Arkadaşlar Benim Pc Aşşağıdaki Sisteme Sahip League Of Legens veya Diablo 3 Oynarken En Düşük Ayara Alıyorum Yinede Fps 15-20 Bazen 7-8 Arasında Gidiyor Bazen İnternet Sitelerinde Bile Donuk Donuk İlerlemeler Oluyor Hiçbir Çözüm Bulamadım Nedir Problem Bir Yardımcı Olurmusunuz.

450 lik Power Var Ayrıca Arkadaşlar.
< Resime gitmek için tıklayın >
H
9 yıl
Demonic Essence
Merhaba Arkadaşlar Oyunu Yeni Aldım Suan 21 Lvlım Yeşil Set Yapım Kağıdı Çıktı Black Smithden Yapmak İstiyorum Fakat Demonic Essence Diye Birşey İstiyor Temin Edemiyorum İnternetten Aradım Bulamadımda Nasıl Elde Ederim.
H
10 yıl
Private Server Önerisi
Arkadaşlar Private Bir Servera Başlamak İstiyorum Ch Ve Eu İçeren Exp Rateler Fazla Sp Rate Fazla Olan Bir Server Önerirmisiniz.
H
10 yıl
Çözülemeyen FPS Sorunu
Arkadaşlar Merhabalar Oyunu Eskiden 90 Fpsden Aşşağı Oynamıyor İken Formattan Sonra 40 Fps Geçmiyor Ve Genelde 20 35 Arasında Kalıyor Grafikleri En Üste Alsamda Aynı En Düşüğe Alsamda Aynı Pc Özelliklerimin Bu FPS Değerinde Oynatması Mümkün Değil Aşşağıda Özellikleri Yazıyorum. Çözüm Nedir Acaba ?

Amd 4 Çekirdek İşlemci
4 Gb DDR 3 1066 Ram
Ati DDR 5 2 Gb Ekran Kartı
H
11 yıl
Bu Nasıl KO
Adam Ne Yapmış Arkadaş.

< Resime gitmek için tıklayın >
H
11 yıl
Fazla Davetiyesi Olan
Beyler 1 Adet Davetiye Lazım 1 Tane Var 1 Tane Daha Lazım Varsa Gitmiyecek Olan Pm Atabilirmi ?
H
11 yıl
Disconnect From Pvp.net Sorunu
Arkadaşlar Hiçbir İnternet Problemim Olmamasına Rağmen Bu Akşam Yaşadığım Bir Sorun, Oyun Lobisinde Ve Champ Seçerken Bu Hatayı Alıp Oyun Ekranından Düşüyorum Sizce Sorun Ne Olabilir ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.