Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
1866
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Vw Polo İçin AppConnect Aktivasyon Ücreti Saçmalığı
Q
10 yıl (502 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Selamlar
2015 Polo sahibiyim
2.nesil multimedia var aracımda
Appconnect için aktivasyon istiyor. Bende vw i aradım fiyat rica erttim.1600 TL fiyat verdiler bana. Gerçekten inanılmaz. Bir aktivasyon için bu fiyat bana aşırı fazla geldi
Vw servisi haricinde bu aktivasyonu yaptırabileceğim bir yer varmı acaba???





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quantum_aso -- 8 Aralık 2015; 12:41:14 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

C
10 yıl (4 mesaj)
Er

Aynı sorun devam eder.. Çözümü bilen varsa yazsın lütfen..


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
10 yıl (4487 mesaj)
Binbaşı

Servis yağlı kazığı geçiriyor. App connect'in fiyatı 205 euro. Yaklaşık 650TL. Yeni araç alacaklar opsiyon olarak ekletsinler. 1000TL ceplerinde kalır. Opsiyon listesinde olmasa bile sistemden bulup ekleyebiliyorlar.



S
9 yıl (2505 mesaj)
Yüzbaşı

bende bikaç gündür bu olayı araştırıyorum en uygun fiyat ender elektronikte bulabildim.500 tl tabi bu fiyat golf için verilmiş poloda da aynıdır muhtemel.sadece aktivasyon koduna böyle büyük bir para istenmesi çok saçma.anladığım kadarıyla tr ye gelen araçlara böyle bir kısıtlama getirilmiş. apple sitesinde usbyi aracınıza bağlayıp aktive edebilirsiniz diyor.konuyla ilgili bilgi sahibi arkadaşlar varsa burda paylaşabilirler mi?



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.