S

Yüzbaşı
07 Eylül 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
11 üye
Görüntülenme (?)
198 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
3 yıl
iphone 6s dış camı kırdık :/
umarı konuyu doğru yere açıyorumdur. Dostlar ankarada ekran değişim işini adam gibi yapan çakal çukal tayfadan olmayan telefoncu tavsiyesine ihtiyacım var. daha öncesinde kardeşimin telefonu yaptırdık bir türlü ayar tutmadı sürekli sıkıntı yaşatıyor. sorun yaşamak istemediğimden bu işi en düzgün şekilde halletmek istiyorum
S
3 yıl
axess mtv %10 indirim max 50 tl indirim kampanyası
Axess ile MTV odemelerinizde 50 TL'ye varan indirim! MTV odemenizi Axess ile yapin, 50 TL'ye kadar %10 indirim kazanin! INDIRIM yazip 4566'ya gonderebilir veya Axess Mobil'den ucretsiz kayit olabilirsiniz. Son gun 31 Ocak Detayli bilgi: www.axess.com.tr/dd5e Axess Mobil'i indirmediyseniz: www.axess.com.tr/d032 Ucretsiz sms almak istemiyorsaniz 'smsistemiyorum' yazip 8885'e gonderebilirsiniz. Mersis:0015001526400497 B016

axess gene yaptı bişeycikler
S
3 yıl
Baba televizyonu için tavsiye
Dostlar 40 inc kanal geçişi hızlı olan smart olmasada olur bir tv arıyorum öneriniz nedir acaba?
S
7 yıl
The Ottoman Lieutenant filmine 10puan kampanyası
Olayı malum söZlükten görüp buraya taşımak istedim.ermeni lobisi filme imdb den 1puan bombardımanına tutuyormuş.ben 10puan verdim.destek olunursa iyi olur diye düşünüyorum
S
7 yıl
golf 7 bu iki küçük parça nedir?
dostlar aracı yeni aldım vitesin önündeki gözden iki ufak plastik parça çıktı.sanki bişeyin üstüne geçiriliyor ama bulamadım nereye takacağımı.atmadan önce size de sorayım dedim.

< Resime gitmek için tıklayın >
S
7 yıl
Hangi hava nemlendiri cihazı almalı?
Her sabah ağız kuruluğuyla uyanmaktan gece kalkıp kalkıp su içmekten yoruldum.bu sorunu ankaraya geldikten sonra yaşamaya başladım açıkçası.nemlendiriciler çare olur mu?kullanan ve memnun kaldığı markayı söyleyebilecek var mı?
S
7 yıl
online alışverişte Almanyanın uyguladığı gümrük sınırı nedir?
arkadaşlar bir sorum olucak gearbest üzeriden motospeed ck 108 klavye almak istiyorum. çin deposunda 70 euro avrupa deposunda 57euro.ne yazıkki avrupa deposundan Türkiye'ye gelmiyor ama benim şöyle bir durumum var almanyada yaşayan bir tanıdığım bir ay içinde Türkiye'ye gelicek. avrupa deposundan alıp almanyadaki adrese gönderim yapsam daha uyguna gelicek. aklıma takılan şey bizdeki 30 euro gümrük limitinin onlarda olup olmadığı? Muhakkak bir limit vardır ama bu limitin kaç olduğunu nasıl öğrenebiliriz bir fikri olan varmı? (avrupa deposunun şöyle bir avantajı daha var 4 gün içinde ürün kişeye ulaşıyormuş)
S
8 yıl
Logitech G 230 kulaklık kablosu tamiri
Bir arkadaşımın kulaklığın kablosunu çocuk koparmış tamir edilebilirmi bu arkadaşlar?
< Resime gitmek için tıklayın >
S
8 yıl
Adore Kedi evi 10 TL
Biraz baktım paylaşılmadığını gördüm.ekşiciler laf ediyor herkes ihtiyacı kadar alsın

https://www.adoremobilya.com/kedi-evi
S
9 yıl
tüketici hakem heyetine başvuruda faturadaki isim önemlimi?
İyi günler arkadaşlar. telefonum bir arızadan dolayı serviste.öyle sanıyorum ki 20 iş gününde teslim edemeyecekler. Bende tüketici hakem heyetine başvurmak istiyorum fakat ürünü ikinci el aldığım için fatura üzerinde başkasının ismi yazıyor bu sorun teşkil edermi? 2nci sorum diyelim ki hakem heyetine başvurdum bu sırada telefon tamir edildi.telefonu teslim aldığımda hakem heyetindeki başvurumun artık bir hükmü kalmaz anlamına mı gelir. Yani şöyle söyleyeyim hakem heyetinden sonuç gelene kadar telefonu teslim almamalı mıyım?hakem heyetlerinin aylar sonra dönüş yapacağını hesaba katarsak ciddi bir mağduriyet söz konusu.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.