Büyük ihtimalle ABD ile sınırlı bir geri çağırma yapılacak. Soruşturmayı yürüten kurum Amerikan çünkü, bu sebeple ABD pazarı için üretilen otomobillerle ilgili bir karar çıkacaktır.
Takdir edersiniz ki ABD Passat ile Avrupa Passat aynı değil. Fakat Jetta sahipleri için durum sıkıntılı. Orada da burada da aynı banttan çıkan aynı Jetta satılıyor çünkü. Büyük ihtimalle ülkemize giriş yapan Jetta'larda da vardır söz konusu problem.
Tabiki de bizim ülkemize hatalı araç girişi mümkün olmadığı(!) için geri çağırma ilan edilmeyecektir ama Jetta sahiplerinin servis ile görüşmelerinde fayda olduğunu düşünüyorum.
2010–2013 eos - jetta
2011-2014 golf - gtı
2011–2013 jetta sportwagen
Potansiyel bir airbag sıkıntısı nedeniyle belirtilen modeller çağrılabilirlermiş.
Sıkıntı ön sürücü hava yastığından kaynaklı deniyor haberde.
http://blog.caranddriver.com/volkswagen-recalls-420000-cars-for-potentially-faulty-airbags/
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.