Evet arkadaşlar bazı bazı linux da daha fazla fps aldığımı söylemiştim. Yalan söylediğimi vs ima eden dahi olmuştu Bu video ile çok çok güzel açıklamış olacağım.
Artık linux sistemlerin de oyun konusunda windowsdan aşağı kalır yanı olmadığını herkes görsün isterim :)
Fotoğrafta gördüğünüz üzere windows vulkan performansı daha yüksek gözükse de sistem vulkan için optimize olmadığı için sürekli takılmalar yaşanıyor. Buda oyun performansı açısından yüksek olması anlam taşımadığını gösteriyor https://www.youtube.com/watch?v=745EniFdvWo&feature=youtu.be
Bu da videonun adresi. Oyun için windo$e mi kullanmak? Hayır teşekkür ederim
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Her neyse. Ben diyeceğimi dedim. Rahatsız oluyorum sizden çünkü linux kullanıcılarına hakaret edip aşağılayorsunuz sürekli bu forumda. Ben gerekli yere ilettim zaten sonuç onl...
Her neyse. Ben diyeceğimi dedim. Rahatsız oluyorum sizden çünkü linux kullanıcılarına hakaret edip aşağılayorsunuz sürekli bu forumda. Ben gerekli yere ilettim zaten sonuç onlara kalmış. Bu saatten sonra tek postunuza dahi cevap vermeyeceğim umarım diğer arkadaşlarda benzer şeyi yaparlar.
Neden linux kullanmadığınız halde bu linux forumunda takılıyorsunuz? Amacınız insanlar kışkırtmak ve aşağılayıp kızdırmaktan öte gitmiyor, gidemiyor. Yetkili arkadaşlar umarım gereğini yaparlar
Valve steam machinelerini satabilmek için Source engine e baya büyük optimizasyonlar yaptı. Dota 2 en iyi desteklenen linux oyunu, kardeşim birde dirt rally var başka da daha iyi performans veren oyun bulamazsın. Windows sürücüsü neden 500 mb sanıyorsun içinde oyunlar için ayrı ayrı hazırlanmış konfigurasyon ayarları kısacası optimizasyonları var. Eğer benchmarklarla ilgileniyosan phoronix tavsiye ederim.Ha birde input lag olayı var eski bilgisayarımda da vardı bunda'da var windowsda yaşamıyorum linuxta 20 30 ms ekstra geç kalma yaşıyorum Xorg danmıdır artık bilemiyorum. Ha birde o windowsdaki takılmalar shaderlar cache lendiği için oluyor bir kaç maç sonra kalmıyor.
https://www.youtube.com/watch?v=bbY2U8mQK5U Burada wow dxvk ile windows native karşılaştırılmış dxvk nın gpu ya ne kadar yük bindirdiğine dikkat et bu şekilde çok sağlıklı bir sonuç elde etmek mümkün değil windows tarafında gpu tam olarak kullanılmıyor kullanılsa aradaki performans farkı %100 e kadar artabilir yani dxvk windowsla karşılaştırılabilecek bir seviyede değil şu an belki ileride geliştirip overheadı düşürebilirlerse birşeyler yapabilir.
Artık linux sistemlerin de oyun konusunda windowsdan aşağı kalır yanı olmadığını herkes görsün isterim :)
< Resime gitmek için tıklayın >
Fotoğrafta gördüğünüz üzere windows vulkan performansı daha yüksek gözükse de sistem vulkan için optimize olmadığı için sürekli takılmalar yaşanıyor. Buda oyun performansı açısından yüksek olması anlam taşımadığını gösteriyor
https://www.youtube.com/watch?v=745EniFdvWo&feature=youtu.be
Bu da videonun adresi. Oyun için windo$e mi kullanmak? Hayır teşekkür ederim
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.