Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
400
Cevap
49674
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: Vu+ Solo2 (Kullanıcı Listesi ve Tüm Konular) (3. sayfa)
S
11 yıl
Er

Merhabalar,

Dogrudan Solo2 ile ilgili degil sorum. Ancak daha ilgili baska bir forum basligi bulamadim. Yenisini de acmak istemedim.

Bu arada ultimo + black hole kullanicisiyim.

Simdi sorum su:

Dizilerin maclarin, tv programlarinin, belgesellerin, kaydetmedigim izlemedigim kacirdigim bolumlerini baska cihazlar kullanmadan (pc'ye indir usb ile wifi uzerinden ultimo'ya at vb.) direk vu+ ile bu islemi yaprarak seyretmek istiyorum. PC'de basit ama bulunusu cok emek isteyen bir script ile TVYO, diziler vs internet sitelerinden dizi bolumleri download edilebiliyor.Sonucunda mp4 video dosyalari seklinde dosyalar elde edilebiliyor. Ben de iste bu windows'ta ffmpeg scriptin linux/enigma1/2 tabanli bu cihazlarda calisabilen bir versiyonu application olarak neden olmasin diyorum. Canli yayin kalitesi konusunda suphelerim var. Ama bahsettigim download kalitesinden eminim. HD kalitede dizi bolumlerinin cihaza indirilmesinden bahsediyorum.


bu satiri bir dosyaya yaziyorsunuz adini bat'a ceviriyorsunuz sonra da dos prompt'tan bunu run ediyorsunuz. Sonra da diger bolumler icin de bolum numaralarini degistiriyorsunuz. Detayli bilgiyi yine forumlar arasinda bulabilirsiniz.

http://dogusns-f.akamaihd.net/i/behzatC/S03/E087/behzatC_S03_E087_16_9_1500.mp4/index_0_av.m3u8

Bunu bilen, imaj imalatiyla ilgilisi olanlara danismak istedim.

tesekkurler



F
10 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: mek38

120TL yüksek değil mi VU+ usb wifi'sini tercih ederim bu paraya daha uygun bir cihaz yokmu? TP-LINK TL-WN821N bu ürün deneyen varmı?

http://www.ebay.com/itm/281784846933#shpCntId

ben bu ürünü aldım. 300 mbps yazıyor ama cihazda 170 mbps görüyor. Fakat tavsiye etmem çünkü cihaz yazılım güncellemesi falan yapılabiliyor ama hd film falan izlenmiyor. Kablo bağlantısı en iyisi.



T
10 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: mek38

120TL yüksek değil mi VU+ usb wifi'sini tercih ederim bu paraya daha uygun bir cihaz yokmu? TP-LINK TL-WN821N bu ürün deneyen varmı?

mek38 benim aldığımda 60tl idi şimdi baktım fiyatlar uçmuş hatta iki üç katına satılan yerler var serbest piyasa hemde çok serbest
http://www.eyluluydu.com/pinfo.asp?pid=2





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tema59 -- 1 Aralık 2015; 18:37:54 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.