Arkadaşlar bu tracert değerlerini yorumlayabilecek var mı? Düşen paketler var ama bu normal mi kötü mü? Vodafone'la ping konusunda açtığım kayıt halen devam ediyor (onlara kalsa problem yok, gerçi kapattırmak istiyorum deyince de bekleyin belki düzeltilebilir diye beklettiler), bu esnada bu değerleri istediler. Bu arada google ping de 81 ms ortalama, ekranda görülüyor, Ankara'yım, Ankara içi 35 ms. Ben bu heriflerin gevşekliklerinden tt fiber e geçmeyi düşünüyorum ama bu değerler çok kötü değilse durabilirim, hız iyi, ping de arada sorun çıkarıyor oyunlarda. Gerçi web siteleri de çok hızlı açılmıyor gibi geliyor genelde, bu normal mi yoksa ping den olabilir mi?
Ben bu heriflerin gevşekliklerinden tt fiber e geçmeyi düşünüyorum ama bu değerler çok kötü değilse durabilirim, hız iyi, ping de arada sorun çıkarıyor oyunlarda. Gerçi web siteleri de çok hızlı açılmıyor gibi geliyor genelde, bu normal mi yoksa ping den olabilir mi?
< Resime gitmek için tıklayın >
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >