Turkcelle yeni geçtim. Ancak bir türlü Volte aktif olmuyor. iPhone 11 kullanıyorum. Başka telefonda da denedim olmuyor. Kayıt açtırdım, bizde sıkıntı yok dediler. Ama hattımda volte aktif değil. Bu sorunu nasıl aşabilirim? Kaliteli umuduyla Turkcelle geçtim, uğraştığım şeye bak.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
başka telefonda mesaj gönderince de cevap gelmiyor öyle mi? olumlu ya da olumsuz SMS ile cevap gelmesi gerekirdi, voltede değil de SMS göndermede sorun var gibi. SMS yerine siteden hemen al tıklayarak aktif etmeyi dene. https://m.turkcell.com.tr/servisler/hd-ses-ve-video-arama
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >