Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
994
Tıklama
0
Öne Çıkarma
VodafoneNet Rezilliği - Okumadan asla bağlatmayın
N
8 yıl (1951 mesaj)
Binbaşı
Konu Sahibi

Bu gün Vodafoneneti aradım taahhütü dolan internetimi kapattırmak istediğimi söyledim, bana nedenini sordu, uzun uzun paket önerilerinde bulundu. Ben reddettikçe ısrar etti. Kararım kesin kapattırmak istiyorum dedim. Güvenliğiniz için bir kaç soru soracağım dedi doğum tarihimi, son fatura ödeme yöntemimi sordu. Sinirlenmeye başladım az önce güzel güzel şu pakete geçirelim şöyle paketimiz var böyle var... Güvenlik müvenlik yoktu.. Sonrada demesin mi telefondan abonelik iptali olmuyor diye. Nasıl oluyor dedim, faks çekmeniz gerekiyor, iptal talep formu ve kimlik fotokopisi ile beraber gönderip 24 saat sonra bizi arayıp faks yolladığınız numara ile teyit etmemiz gerekiyor dedi. İyice tepem attı. Abone olurken bir imza ile şubeden vs den kolayca oluyor kapatırken kırk dereden su getiriyorsunuz dedim verdim veriştirdim.

Şimdi size soruyorum bu ahlaksızlık, pişkinlik değilde nedir ??

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo01470 -- 25 Ocak 2018; 0:39:10 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.