N

Binbaşı
23 Mayıs 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
43 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
N
4 yıl
Acill - Gaz vermeden kalkınca silkemele
Merhaba arkadaşlar Megane 3 1.5dci EDC aracımda eskiden bazen az bir miktarda oluyordu fakat son günlerde aracı gaz vermeden vites D konumunda frenden ayağımı çekince aşırı miktarda silkeleme oluyor, eğer beklemeden gaz verip yürürsem bir problem olmuyor. Bunun haricinde başka hiç bir sorun yok. Bu sorunun sebebini bilenler varsa lütfen yazsın, teşekkür ederim..
N
6 yıl
VodafoneNet Rezilliği - Okumadan asla bağlatmayın
Bu gün Vodafoneneti aradım taahhütü dolan internetimi kapattırmak istediğimi söyledim, bana nedenini sordu, uzun uzun paket önerilerinde bulundu. Ben reddettikçe ısrar etti. Kararım kesin kapattırmak istiyorum dedim. Güvenliğiniz için bir kaç soru soracağım dedi doğum tarihimi, son fatura ödeme yöntemimi sordu. Sinirlenmeye başladım az önce güzel güzel şu pakete geçirelim şöyle paketimiz var böyle var... Güvenlik müvenlik yoktu.. Sonrada demesin mi telefondan abonelik iptali olmuyor diye. Nasıl oluyor dedim, faks çekmeniz gerekiyor, iptal talep formu ve kimlik fotokopisi ile beraber gönderip 24 saat sonra bizi arayıp faks yolladığınız numara ile teyit etmemiz gerekiyor dedi. İyice tepem attı. Abone olurken bir imza ile şubeden vs den kolayca oluyor kapatırken kırk dereden su getiriyorsunuz dedim verdim veriştirdim.

Şimdi size soruyorum bu ahlaksızlık, pişkinlik değilde nedir ??
N
7 yıl
İşyeri kiraları uçmuş, iş kurmak hayal
Merhaba, Konya'da sanayi bölgesinde kiralık işyeri bakıyoruz, 200 -300 mt kare yerlere 30-40 bin TL istiyorlar, hatta biri 500 mt kare yere 90 bin TL para istiyor. Biz bu kiralarla nasıl yeni bir iş kuracağız ? Biz imalat yapmak için uğraşıyoruz fakat imalat zaten zorken birde bu dükkan kiraları iyice iş yapılmaz hale geliyor. Belkide yanlış işi yapıyoruz, dükkan yapıp kiraya vermeli hatta herkes dükkan kiralama işine girsin kimse bi iş yapmasın zaten gerek yok 500 mt kare dükkan senede 90 bin TL getiriyor..

Bu ülkede yenilik inovasyon felan imkansız gibi. Her yer her şey devlet dahil köstek oluyor. Bunu okuyan devlet yöneticilerine sesleniyorum lütfen bu konuda bir çalışma yapın..

Saygılar..
N
10 yıl
CLIO 2 1.5 DCI ALINIR MI ?
Arkadaşlar ailemize 2. bir araç olarak 2. el bir clio 2 1.5 dci almayı düşünüyoruz. Amacımız yakıttan tasarruf etmek diğer araç çok yakıyor, sizce tavsiye eder misiniz ? kaç lt civarı yakar ? teşekkürler.
N
10 yıl
Bilgisayar müh. öğrencisine laptop tavsiyesi
Öncelikle herkese merhaba, bilgisayar müh. öğrencisi olarak ihtiyaçlarımı karşılayacak (bütçe dostu:) ) sağlam sorunsuz bir laptop tavsiyesi istiyorum, şimdiden teşekkür ederim herkese..

Saygılar..
N
11 yıl
## İDEAL TELEFON ##
Öncelikle herkese merhaba, sitedeki yeni cep telefonu haberlerini okudukça bu konuyu garipsemeye başladım ve şimdi sizlere sormak istiyorum, herkes kendi ideal telefonu nasıl olmalı buraya yazsın ? Ekranı işlemcisi şekli vs vs..

Ilk örnek benden olsun, ekran 4-4.4 inç ve tasarım düz olmalı..
N
11 yıl
Kulaklık çıkışı en iyi cep telefonu hangisi yardım ??
Arkadaşlar kendime yeni bir telefon alacağım ve kulaklık çıkışı en iyi olan telefonu arıyorum, fikirlerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler..
N
11 yıl
Samsung S3 \u0027ten iPhone 4\u0027e geçtim pişmanım
Geçenlerde İos hızlı stabil vs gaza gelip kardeşimle telefonları değiştim, ancak stabilite felan hikaye ve çok yavaş çalışıyor. S3'ün sadece rehberi yavaştı ona sinir oluyordum ancak iphone 4 genel olarak yavaş çalışıyor.. En basit facebook bile takıla takıla sinir ediyor. Telefon dolu olsa tamam ama kullanılan 2-3 gb kadar.. Kamerası hoparlörü vasat şarjıda fazla gitmiyor..

Ancak beni şaşırtan şey ios için herkes stabil hızlı sorunsuz şu bu diyordu bunların hepsi abartıymış.. İyi forumlar..
N
11 yıl
Müzik dinlemek için kulaklık tavsiyesi ?? max 150 TL
Arkadaşlar apartmanda oturduğumuz için gece yüksek sesle müzik dinleyemiyorum ve geceleride kulaklık kullanarak müzik dinlemek istiyorum.. Her çeşit müzik dinliyorum o yüzden ne çok bass nede çok tiz olmalı, sesleri net ve tatlı vermeli.. bi arkadşımda sony nin bi kulaklığı vardı çok aşırı bass veriyordu şarkının sözleri anlaşılmıyordu bu tarz bi kulaklık istemiyorum.. bütçem 150 TL civarı duruma göre 10 20 daha çıkabilirim, lütfen kullandığınız kulaklıklara yorum yapın, tavsiyelerinizi bekliyorum sayglılar sevgiler..

Bi kaç kulaklık buldum ama hiç tecrübem olmadı bunlar hakkındaki tecrübelerinizide paylaşırsanız sevinirim teşekkürler..

http://www.kulaklik.com/Sennheiser-HD-180-Kulaklik_1207.html
http://www.kulaklik.com/Sennheiser-HD-201-Kulaklik_1392.html
http://www.kulaklik.com/Sennheiser-HD-408-Kulaklik_1387.html
http://www.kulaklik.com/Sennheiser-HD-205-DJ-Kulakligi_1242.html
N
11 yıl
Hafif ticari sıfır araç tavsiyesi (Caddy, doblo, connect, fiorino, vs vs)
Arkadaşlar aile ve iş karışık kullanacağımız sıfır hafif ticari araç almayı düşünüyoruz fakat kararsız kaldık sizlerden tavsiye ve görüşlerinizi bekliyoruz.

-arkası camlı olmalı
-hız sabitleyici olmalı
-Öncelikle az yakmalı yılda 25bin km yol yapıyor ortalama olarak ve 5 - 6 yıl binmeyi planlıyoruz.
-Araçta esp ve abs olması şart, yoksa opsiyonel olarak alacağız.
-Fiyatı olarak maks 40 bin tl ye kadar düşünüyoruz ama biraz daha çıkabiliriz zaten kredi ile alacağız.

Şimdiden teşekkürler..
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.