Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
999
Tıklama
0
Öne Çıkarma
VodafoneNet pişmanlıktır
K
3 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

VodafoneNet abone olurken iki kez düşünün. Ben aboneydim taşındığım için nakil istedim bulunduğum adreste altyapı olmadığı için e-devlet üzerinden fesih başvurusu yapmamı istediler söyledikleri şekilde yaptım. . 800tl lik cayma bedeli çıkardılar. 1 aydır uğraşıyorum her seferinde bir bahane uydurup itirazımı kapatıyorlar.
davalık olmadan çözülemeyecek gibi en son btk ya şikayet ettim oradan da bir sonuç çıkmazsa artık yapacak bir şey yok



K
3 yıl
Teğmen

gelişme var mı sonuç ne oldu?



E
3 yıl
Yarbay

Nakilde altyapı olmadığında cayma bedeli ödememeniz gerek diye biliyorum direk iptal oluyor, birkaç sene önce okumuştum taahüt iptali konusunda tüketici haklarını okurken denk gelmiştim. Haklarınızı iyi araştırın, konuştuğunuz müşteri hizmetlerinin bazen her konuda bilgisi olmayabiliyor veya yanlış yönlendirme yapabiliyor. Tüketici hakem heyeti başvurusu yapın , haklarınızı arayın taşındığınız yerde altyapı olmadığında cayma bedeli kesnilikle yok diye biliyorum



K
3 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Konuya yeni girdim konuya geç cevap verdiğim için kusura bakmayın.
sorunu normal müşteri hizmetleri ile çözemedim her seferinde farklı bahane uydurdular, cayma bedelini ödeyeceksiniz diyerekten hatta bir tanesi nüfus cüzdanı fotokopisini iptal başvurusu yaparken göndermemişsiniz o yüzden altyapı olmaması bir şey değiştirmiyor diyecek kadar ileri gitti. fatura tarihi de bu arada geçti fatura ödenmedi diye mesajlar gelmeye başladı.

Bir yerden şikayetvar a yazınca sorunlara çözüm oluyorlar diye bir yorum okudum, bunun üzerine şikayetvar a bende yazdım bir iki gün içinde arandım ve sorunum çözüldü fatura yeniden düzenlendi 10-12 liraya indi bende lanet olsun dedim o faturayı ödedim ve vodafone ile ilişiğimi kestim.
ailece vodafone mobil kullanıyorduk oğlum eşim ve ben
, vodafone mobili hepimiz değiştirdik, dolayısıyla vodafone tam olarak hayatımızdan çıkmış oldu.



:
2 yıl
Yarbay

Aynı sorun benim başıma geldi.
Nakil talebinde bulunduktan sonra yeni adresimde altyapı olmadığı için aboneliğimi sonlandırmak zorunad kaldım.
790 lira taahhüt iptal cezası gönderdiler.
BTK'dan şikayet ettim, çözülmedi.
Şikayetvar'a da yazmıştım haftalar önce. Birkaç gün önce şikayetvar üzerinden cevap vermişler borç silinmiş görünüyor.

Bu kadar kısa yazdığıma bakmayın, nakil işlemi ve aboneliğimi sonlandırma sırasında müşteri hizmetlerini kaç kere aradığımı hatırlamıyorum.
Kaç saatim boşa gitti bu adamlar yüzünden.
Kaç gün internetsiz kaldım evden çalıştığımız dönemde.

VodafoneNet pişmanlıktır. Benim canımı çok sıktılar. Siz de abone olurken birkaç kere daha düşünün.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.