Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
425
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Vize işlemi hk
O
9 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

merhaba arkadaşlar
öncelikle konuya giriş yapayım. ortalamam 2.19 olması nedeniyle erasmus programına katılamıcak olmamın verdiği üzüntü ve hırs ile bu yazın kendi imkanlarımla yurtdışına cıkmaya karar verdim ve yalnız değilde kız arkadaşımla beraber. ilk baştan başlamak istiyorum sorularıma, amacımız ; önce polonyaya gidip ordan şengen vizesi alıp bir kaç avrupa ülkesini dolaşmak. öncelikle sormak istediğim şey şu vize alırken ikimiz gidip biz beraber gidicez vs desek olur mu ? yoksa birimiz vize alır birimiz alamazsak plan yatıyor malesef bu konuda bilgisi olan var mı daha önce sevgilisiyle yurtdışına çıkan önerisi olan ? bu yaz gidiceğimiz için şimdiden uçak bileti vs. almak biraz daha ucuza geliyor şimdiden vize için başvursak vizeyi aldıgımız gün mü başlıyor vize yoksa ülkeye giriş yaptıgımız zaman mı başlıyor ? yani şimdi örnek veriyorun 3 aylık vize verseler yazın mı başlıcak vize yoksa şimdi başlayıp 3 ay sonra mı biticek ? konuyu umarım yanlış yere açmamışımdır. şimdiden teşekkürler arkadaşlar.



R
9 yıl
Yüzbaşı

vizeye bireysel başvurursunuz..beraber başvurmanız bir şeyi etkilemez.
ama öğrenci olduğunuzdan çok problem olmaz. bankada biraz para gösterirsiniz. arsa tapu vs.. bide ailenizin sponsor dilekçesi vs yeterli olur.

vizeye başvuruken tarih aralığını belirtiyorsunuz zaten.. ideal olarak gitmeden 1 ay öne başvuursanız sıkıntı çıkmaz.
uçak biletleri için kampanyaları takip edebilirsiniz pegasus yapıyor arada.




Bu mesajda bahsedilenler: @o.yıLmaz
V
9 yıl
Binbaşı

İkinizinde vizesi olacak benim var senin yok gel ben seni yanımda götirüyüm yok öyle olsa gideriz havalimanına birine 2 kurus para onla beraber çıkarız ülkeden



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
9 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

tabikide ikimizinde vizesi olucak benim orda anlatmak istediğim konu ikimiz birlikte cıkıcaz desek bir yararı olur muydu ama rom110 merak ettiğim cevabı vermiş teşekkürler



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.