Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
9
Cevap
503
Tıklama
2
Öne Çıkarma
Vivo X300 Ultra'nın özellikleri ortaya çıktı: Çift 200 MP kamera ve Snapdragon 8 Elite Gen 5
D
7 ay (4530 mesaj)
Yarbay
Konu Sahibi

Vivo X300 Ultra'nın özellikleri ortaya çıktı: Çift 200 MP kamera ve Snapdragon 8 Elite Gen 5
Vivo’nun bir sonraki amiral gemisi modeli Vivo X300 Ultra’ya ait yeni bilgiler ortaya çıktı. Gelen bilgiler, cihazın güçlü donanımı, büyük bataryası ve geliştirilmiş kamera sistemiyle bir hayli iddialı olacağını gösteriyor.



Vivo X300 Ultra beklenen özellikler



Son detaylar, Gadgetsdata adlı sızıntı kaynağının X üzerinden paylaştığı bilgilerle ortaya çıktı. En dikkat çekici noktalardan biri, gelişmiş kamera sisteminde yer alan iki adet 200 MP sensör. Kamera kurulumunda, yaklaşık 1 inç sensör boyutuna sahip yeni 200 MP Sony LYT901 ana kamera, 50 MP LYT828 ultra geniş açı lens, 200 MP Samsung HPB telefoto kamera ve 5 MP çok spektrumlu sensör bulunuyor. Telefoto kameranın, Xiaomi 17 Ultra’daki gibi kesintisiz zoom yeteneği sunabileceği belirtiliyor.



Ayrıca Bkz.Samsung One UI 8.5 daha fazla modele geliyor: İşte liste



Vivo’nun X300 Ultra modelinde Qualcomm’un amiral gemisi işlemcisi Snapdragon 8 Elite Gen 5’i kullanacağı belirtiliyor. Cihazın, 7.000 mAh gibi oldukça büyük bir bataryaya sahip olacağı ve 100W kablolu ile 40W kablosuz hızlı şarj desteği sunacağı söyleniyor. Diğer öne çıkan iddialar arasında USB 3.2, suya ve toza karşı IP69 sertifikası ve ekran altı ultrasonik parmak izi okuyucu yer alıyor.



Sızıntı kaynağı, Vivo X300 Ultra’nın küresel pazarlarda satışa çıkacağını belirtiyor.  Ayrıca Vivo’nun, X500 Ultra modelini beklenenden daha erken tanıtmayı planladığı, X300 Ultra’nın ise piyasadaki en ağır Ultra amiral gemisi olabileceği konuşuluyor. Bunlara ek olarak, X300 Ultra ile birlikte tanıtılabilecek yeni bir Vivo X300 Max modeli hakkında da söylentiler bulunuyor.




Kaynak:https://www.gizmochina.com/2026/02/04/vivo-x300-ultra-full-specs-leaked-new-200mp-main-camera-snapdragon-8-elite-gen-5-more/

 Haberi Portalda Gör

İmei işini halletseydi ortadoğu ülkelerinde iyi iş yapardı. İnsanlar üst seviye cihazlarda Xiaomiye muhtaç kalmış. Başka kayıt olan üst seviye cihazlar yok.
Yoruma Git
wolf silver - 7 ay +5
D
7 ay (121 mesaj)
Teğmen

Virüs gibi, o model, şu model, bu model....




W
7 ay (4490 mesaj)
Yarbay

İmei işini halletseydi ortadoğu ülkelerinde iyi iş yapardı. İnsanlar üst seviye cihazlarda Xiaomiye muhtaç kalmış. Başka kayıt olan üst seviye cihazlar yok.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

G
7 ay (1692 mesaj)
Binbaşı

O sırada samsung 5 nesildir aynı müthiş kamerayla sıralamada ilklerde yer almaya devam etti. Yazılım önemli tabi 😁



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
İ
7 ay (2726 mesaj)
Yarbay

110 bin 2300 dolar felan alır bizimkiler kredi çekip



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

_
7 ay (11840 mesaj)
Yarbay

Gelsin 2 gözümün çiçeği , aktif x200 ultra kullanıyorum fotograf çekmek ayrı bir keyif haline geldi. Insallah global olur bu sefer.



D
7 ay (5593 mesaj)
Yarbay

adamların derdi yeni kamera kullanmak veya kullancıyı memnun etmek değilki istersen al istmezsen alma konsepti üztüne kurulu bitün telefonları


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @gecceanduana
G
7 ay (1692 mesaj)
Binbaşı

Böyle akıllıları sende bulsan sende hiçbir özellik vermezsinki 😃



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @dreamblue35
D
7 ay (5593 mesaj)
Yarbay

akıllılar :) samsung u android dünyasında gömecek firmalar var samsung sadece ismine güveniyor; oppo nun geçen youtube da fabrikasının videosunu izledim tavsiye ederim izlemenizi... samsung ve akıllılar :) tezat iyiydi...




Bu mesajda bahsedilenler: @gecceanduana
A
7 ay (327 mesaj)
Yüzbaşı

Ön kamera dışında bir eksiği yok X serisinin.
X200 prodan yazıyorum



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.