Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
103
Cevap
7156
Tıklama
4
Öne Çıkarma
Cevap: Vischne - Twisting Nether (3. sayfa)
M
9 yıl
Binbaşı

Düzenli ve ciddi bir şekilde raid yapmayı çok özledim ve istiyorum ancak mesai saatlerim oldukça düzensiz, buna büyük ölçüde engel olacaktır. Yani sadece bir kişi için ayarlamak oldukça zor olur. Bir de tek karakterden ziyade tüm hesabı oraya geçirmek lazım bu da ciddi sıkıntı :(




Bu mesajda bahsedilenler: @wR
L
9 yıl
Binbaşı

Selamlar beyler ben de Twisting Nether'da başladım. Oyunu ilk defa oynuyorum. Her türlü yardıma açığım. Horde Warrior oynuyorum.

LucasAuAn#2117 eklerseniz sevinirin.



C
9 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: emrecanonline

Selamlar, yeni sunucuda başarılar.

Benim sormak istediğim birkaç soru var, onları sıralayayım lafı uzatmadan :)

Guild oyuncularının ve yöneticilerinin oyunla ilgili illegal durumlara bakışı nasıldır ? Bot kullanımı, gold/hesap alım-satımı gibi durumlardan bahsediyorum.

Guild oyuncularının ve yöneticilerinin oyundaki etik olan/olmayan durumlara bakışı nasıldır? Ninjalık, sohbet kanalının gerekli/gereksiz işgali, hakaret küfür vs. gibi durumlar.

Yeni başlayan veya guild dışındaki yerli-yabancı oyunculara karşı tavırlar nasıldır ? Kafamda kabaca karakteristik profili çıkarmak açısından soruyorum bunu.

Legion Beta oynayan kaç kişi mevcut ? Ek paket için Leveling, Gearing, zindan-raid rehberi yapılıyor mu/düşünülüyor mu?

Legion ilk ve ikinci haftasındaki hedefler belli mi ? (Level kasacağız, meslekleri kasıp item craftlayacağız değil de, plan program dahilinde birlikte ilerlemek kastım) İlk hafta sonunda yeterli seviyede en az 15 kişinin heroic raidlere hazır olması ihtimali nedir?

Progress hızı beklentinizi merak ediyorum. SemiHardcore guild için ideal olan 3 günü aşıp 4. güne progress sarkma ihtimalini nasıl görüyorsunuz ?(Hani farklı farklı guildler var, kimisi kendini semihard olarak niteleyip haftada 5 raid yaparak normal modu bitiremezken, social guildiz diyerek 3 günde heroic progressi tamamlayanlar var)

İyi ki uzatmayayım dedim :) Şimdi ben de biliyorum ki bu soruların bir kısmının cevaplanması için zamana ihtiyacınız olabilir, recruit durumunu bilmem, arkadaşlarınızdan kaç kişi oyuna dönecek bilmem(bu geri dönme olayına da takıntılıyım aslında, giden kişi nasıl gitmiş bilmeyince hep bir şüphe oluşur bende). Yine bir kısmı için birlikte oynamak ve birbirini tanımak gerekir elbette. Sorularda da belirttiğim gibi kabaca bir şeyler söylerseniz, fikir oluşması açısından faydası olacaktır.

Soruların bir kısmını sitede Guild Kuralları görmediğim için sordum. Gerçi kural olarak görüntü durup, uygulamayanlar da var :)
Son olarak bir de, en son WorldOfLogs kayıtlarınız 2015 ocak ayını işaret ediyor, daha güncel bir kayıt varsa görmek isterim. Guild ve oyuncuları hakkında en somut, en temiz, en tarafsız bilgilerin edinilebileceği bir platformdur malumunuz :)

İyi oyunlar


soru gibi soru



E
9 yıl
Yüzbaşı

Eline sağlık, gayet açıklayıcı olmuş. Ben teşekkür ederim bu şekilde cevapladığınız için.

Gold alış-satışı da ban sebebi ya ben o açıdan tamamına karşıyım o yüzden sormuştum. Aynen dediğiniz gibi, progressi bile aksatacak durumlar ortaya çıkabiliyor, daha önce bulunduğum guildlerde officer'ların bile ban yediklerine şahit oldum.

Item ninjalama olayına da yine birçok guildte şu şekilde rastlamışımdır. Guild olarak giriliyor, boss kesilemediği için dışarıdan oyuncu alınıyor, o şekilde kesildikten sonra düşen item guild dışına gitmesin diye kullanabilen herkese roll attırmaya çalışıyorlardı, bunu sadece xmog için yapanları dahi gördüm. Yoksa reserved olayına diyecek bir şey yok, orada herkes durumu bilerek ve kabullenerek katılıyor gruba.

Uygun bir zamanda TS gelip tanışmak isterim, müsait olduğumda Battle Tag üzerinden iletişime geçerim. Hesabım aylardır kapalı, paketi alıp almayacağıma bile karar vermiş değilim. Bakalım duruma göre artık :)

İyi oyunlar


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Joshqua
W
9 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Günceldir arkadaşlar.



A
9 yıl
Yüzbaşı

Oyuna başladım
1 lvlim heirloom ayarladim
Başlıyorum artık



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

L
9 yıl
Binbaşı

5-6 Kişilik bir grubu guilde alıyormusunuz?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
W
9 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Selamlar,
Açıkcası şuan ki kadro durumunda o kadar spotumuz olduğunu pek sanmıyorum. Ayrıca Tank spotu da kapalı.
Ama hepinizin DPS + Healing spotlarda olması durumunda başvurunuzu site üzerinden yapın lütfen, sonrasında ben sizinle iletişime geçerim.
İyi günler.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Ledox
R
9 yıl
Yarbay

peki bu serverda yeni karakter açıp kasacak insanlara da guildiniz açık mıdır ?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
W
9 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Social alımımız yoktur, ama amacınız Legion geldiği zaman biran önce 110 olup raidlere hazırlanıp iyi seviyede ve düzeni raid yapmaksa başvuru yapabilirsiniz.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Raistlin2212
W
9 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Guild için alımlarımız neredeyse tamamlanmıştır arkadaşlar. Ama siz kendinize güveniyor ve oynamak istediğiniz class ile kendime yer bulurum diyorsanız başvurmanız için önünüzde hiçbir engel bulunmamaktadır.

Şimdiden herkese Legion raiding progressde başarılar dileriz.



M
9 yıl
Çavuş

Geldiği yerdeki performansına devam etmesi halinde en kısa sürede dağılıcak olan guild, zira tw horde tarafında 11/13 hc progress hiç bir anlam ifade etmemekte. Bu serverda pug raidlerde insanlar 4-5 mythic boss kesti hfc de. Gerçekten beklenti içinde olan ve güzel progress isteyen arkadaşlara Disconnectus Erectus guildini şiddetle tavsiye ederim. İyi oyunlar, bol progressler...


Bu mesaja 2 cevap geldi.
A
9 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: mavimarti

Geldiği yerdeki performansına devam etmesi halinde en kısa sürede dağılıcak olan guild, zira tw horde tarafında 11/13 hc progress hiç bir anlam ifade etmemekte. Bu serverda pug raidlerde insanlar 4-5 mythic boss kesti hfc de. Gerçekten beklenti içinde olan ve güzel progress isteyen arkadaşlara Disconnectus Erectus guildini şiddetle tavsiye ederim. İyi oyunlar, bol progressler...

kardeş ben vischne guildin de değilim ama şunu diyim önerdiğin guild de guild olsa be :D o kadar nerf'e hala 13/13 M olamadıysa sorun var demektir boşa giden emek var demektir. adam gibi 1-2 gerçek progress yapan bir guild önerseydin bari..
şimdi az çok bilirsin bu server da trade de deli gibi guildler reklam yapıyor herkes hardcore raid vaat ediyor bakalım legion da ne kadarı ayakta kalıcak yine göreceğiz


Bu mesaja 1 cevap geldi.
W
9 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Öncelikle ilk postta neden güncel iyi bir progresse sahip olmadığımızı açıklamıştım ama "göremeyen" arkadaşlar için tekrar hatırlatmada bulunabilirim çok kısaca.
Özetle;
Sylvanas Allianceda Mythic raid yapabilmek için BRF sonunda 20 kişiye ulaşamadık. Durum ve hal böyle olunca da HFC başında guild kadrosunun geriye kalan %50si oyuna devam etmeme kararı aldı ve oyuna devam etmeyi düşünenlere devredildi.
HFC sonlarına doğru oyuna geri dönüp guildi disbandladık ve kendi aramızda konuşarak oyuncu sorununu çözmek için Twisting Nether Horde'a geçiş yaptık.
Sonrasında burada zaten HFCnin de 1 yıl gibi bir süredir aktif olduğundan dolayı ve ilevel upgrade nerfi yediğinden dolayı aktif raiding yapmadık, recruit yaptık ve karakter kastık.
Şimdi de Legiona hazırız.

Buraya kadar yazdıklarım bize çamur atma çabasında olan "insan"a değil, onun yazısı görüp aklına soru işareti kalan arkadaşlarımadır. Zira kendisi negatif eleştiriden öte çamur atıp daha sonrasında da bizim başlığımız altında başka guildin reklamını yapmıştır.

En son olarak da @mavimarti'ya teşekkür etmek isterim çamur atarken adres vermiştir ve bize hedef göstermiştir. Cevap olarak da Legion başında/süresince progresslerimizi wowprogressden takip edip "şiddetle tavsiye" ettiğin guildden iyi mi kötü mü olduğumuzu da vermiş oluruz.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @mavimarti
C
9 yıl
Yarbay

Ben bir şey açıklamak istiyorum müsadenizle.

Her guildde progress sırasında oyunu bırakan oyuncu veya oyuncular olur. Bazı ekipler açıkları recruit ile kapatıp devam edebilirken bazıları oyuncu bulup açıkları kapatamadığı için progress'i yarıda bırakmak zorunda kalır. Vischne guildi, önceden bulunduğu realm itibariyle, progress süresince yolda verdiği kayıpların yerini dolduracak adam bulamadı, bulamazdı. Vischne guildi bunu kendileri tecrübe etti ve anladı ki neden bu kadar Türk oyuncu Twisting Nether'da. Çünkü Twisting Nether'da açık kapatmak kolay ve bundan faydalanıp Twisting Nether'da bir şekilde düşe kalka progress yapan Türk guildi dolu. Hatta bu guildlerin sayısı 3-5 falan değil, 10-20 civarı. Dolayısıyla Vischne guildini progress açısından eski realm'indeki başarısı ile değerlendirmek yanlış olur. Kalabalık Türk oyuncuların olduğu bir realm'de bir content boyunca progress yapsınlar, sonra burada değerlendirmemizi yine yaparız.

Fakat bu noktada bazı arkadaşların göremediği bir şeyden daha bahsetmek istiyorum. Evlilik, okul, iş, manita, ailevi sorunlar vs. ile oyunu ansızın bırakması gereken oyuncular dışında oyunu keyfi olarak bırakan oyuncular, guild yönetiminin başarısızlığıdır. Oyuncuları guilde bağlayacak bir düzen, bir güven, bir istikrar sağlanamamışsa, bu oyunu bırakan oyuncunun değil, yüzde yüz itibariyle bunu beceremeyen guild yönetim anlayışının sonucudur. Dolayısıyla, "oyunu bırakan ve guildden ayrılan arkadaşlar sebebiyle progress'i tamamlayamadık." diyen bir guild, yüzde 99.99 önümüzdeki contenti de aynı şekilde tamamlayamayacaktır. Ama dediğim gibi, uzak diyarlarda kendi halinde progress yapmaya çalışan eski bir Alliance guildini bundan muaf tutuyorum, şimdilik.

Zaman herşeyi gösterir.

EDIT: Özet geçiyorum. Twisting Nether'daki Türk guildlerinin çoğu, ortalıkta gezen Türk oyuncu güruhundan beslenerek raid yapabiliyor. Vischne gibi Türk oyunculardan izole edilmiş bir serverda olsaydı, onlar da bir bok yapamazdı. O yüzden Vischne Twisting Nether'da ikinci bir şansı hakediyor.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChaosBreed -- 13 Ağustos 2016; 14:33:42 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
X
9 yıl
Yüzbaşı

Herkese merhaba, yaz için ara vermiştim legion yaklaşınca oyunu active etmeden once wowprogreste türk guildlerini sıralayıp bakmaya başladım. vischne ismi dikkatimi cekti cunku ben bu guildi mavi yazısıyla alliance olarak hatırlıyordum.
Hemen girdim baktım açıklamalarda bir link verilmişti ve buraya geldim. iyi ki gelmişim hakkında bi kaç şey öğrenmiş oldum.

- Kadrosunu tamamlamış anlaşılan (ya da ağırdan satıyorlar kendilerini) bu sebeple bana uygun görünmüyor bu bir.

- Semihardcore bir guild için çok agresif hedefleri var dediklerini yapacak olurlarsa sanırım world first olarak bitirecekler legionı bu iki.
( 2. gün dungeon farm, ilk hafta sonuna kadar normal clear, 2. hafta hc raidler clear... super de oldu olacak sonuna ay sonuna kadar mythic clear da yazsaydınız) arkadaşlar lütfen biraz insaf ya hayal kurmayın demiyorum ama semihardcore için biraz abartılı.

- asıl yazmak istediğim konu :
mavimarti diye bi adam disconnetus erectus iyi guild bilmem ne yazdı diye hemen saldırmıslar adamlara. bu mavimartı catastrophe iyi guild dese ona mı saldıracaktınız, bu adamın kim oldugunu biliyor musunuz?
adres belli falan komik olmuş yani serverdaki guildler işi gücü bırakıp size mi saldırıyor?
nerden geldiğinizi pek bilmiyorum ama siz de nereye geldiğinizi bilmiyor gibisiniz. bu serverdaki pek çok guildde oynadım.
bu kalabalık birbiri ile uzun zamandır tanışıyor, raid yapıyor. abartmıyorum serverın yarısı birbiri ile oynamıştır. sen dün geliyorsun ve serverın bilinen bi guildini adamın biri o guildin adını yazdı diye hedef alıyorsun. adres belli oldu falan diyorsun.
adamlara biz size rakip olacaz desen alacağınız cevap aferin koçum falan olur. zaten herkes burada birbirine rakip ve arkadaş. onlarla HM ortasından BRF ye kadar oynadım bu adamlar sizin aksinize yaşını başını almış olgun adamlar.
belki de çok iyi progress yapabilirsiniz ama bir guildin saygı duyulmaya da ihtiyacı vardır. öyle her trolleyenin ardından birilerine sallarsanız doğru olmaz. bu da üç.

bu yazdıklarımı okurken kızabilirsiniz belki ama önemli olan şu: haksız mıyım?

TNda bol şans...





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanaX -- 13 Ağustos 2016; 18:59:32 >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
E
9 yıl
Yüzbaşı

Haksızsın.

- Bir bilgiye sahip olmadan fikir sahibi olmuşsun. Gidip konuşmadan, neden diye sormadan, 1 tane mesaj üzerinden sallamışsın ama tutturamamışsın.

- İki, guildlerin hedeflerini net şekilde bilmeleri ve guilde alım sırasında bunu açıkça belirtmeleri ne yaptıklarını bildikleri anlamına gelir, bir yerleri kalkık olduğundan değildir. Senin karşılaştığın kişilerin böyle olması, herkesin bu şekilde olduğu anlamına gelmez. Burada, Catastrophe 'şu hafta şunu yapacağız', 'bu hafta bunu yapacağız' yazsa gelip konuşabilir miydin ? :)

- Üç, ilk kez bir WoW eklenti paketi yaz aylarında okullar tatilken, çalışanlar daha rahat izin alabilecekken geliyor. İlk raidin paket çıkışından yaklaşık 3 hafta sonra gelmesi muhtemel olduğundan, ilk hafta normal modun tamamlanması için gereken hazırlıklar çok rahat yapılabilir Semi-Hardcore bir guildte. Normal tamamlandıktan sonra Heroic yapılmaması için bir gerekçe de yoktur, çoğu semi-hardcore guild ikisini aynı hafta tamamlayabilir.

- Dört, kimsenin Disconnectus Erectus guildine saldırdığı yok. O guildte bulunan birinin, başka bir guild konusunda yergi/övgü konusuna girmesidir yanlış olan. Hani guildlerin saygı duyulmaya da ihtiyacı var ya, o saygı guildten değil, guildteki oyunculardan kaynaklanır.

- BeŞ, Bu adam Palmiye-Twisting Nether. 7 Kasım 2015'te burada Flexible guildini kurduğu/officer olduğu için başlık açıp oyuncu arayan, o günden bu güne Flexible-> Eternal Horizon -> Liberty -> Obsessive -> Disconnectus Erectus -> DoNotResuscitate(DNR) -> E M B R A C E -> Mekanik -> Clay -> Reload guildlerinde bulunduktan sonra 3 gün önce tekrar Disconnectus Erectus'a giren biri. Asıl soru sen bu adamın kim olduğunu biliyor musun ?

İyi oyunlar ;)


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @XanaX
X
9 yıl
Yüzbaşı

ya bakın tartışmak niyetinde değilim ama saçmalamanıza gerek yok. tamam gidin world first yapın o zaman bol şans ne diyim.( bir hafta sonar 7 eylül de wow progresse bakacagım gercekten normal modda raidleri clearlamıssanız özür dileyeceğim sizden ama böyle bir şey olmayacağını siz de biliyorsunuz)
legionda hc raid dahil en bastan acık olacağını okudum bir yerde bu bilgiye dayanarak yazdıklarınızı değerlendiriyorum. ama 3 hafta sonra gelecekse raidler zaten normal olarak ilk hafta normal raidi herkesin yapması bitirebilmesi gerekir.

ben götünüz kalkık vb bişey kullanmadım. zaten götünüzün kalkması için bi sebep yok (11 HC kesmiş bi guild neticede) neden öyle diyim?

bak kendin diyosun adam her guilde girip çıkmış 3 gün once girdiği bir guildi övüyor diye adamı bırakıp o guilde saldırmanız saçma ve çocukça bunu söylüyorum. saldırmadık diyosun ama guild yönetimi sanki gelmiş burda sizinle uğraşıyor izlenimi vermişsiniz. adres belli vs. demişsiniz ben bundan bahsediyorum.

neyse işte bol şans.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
9 yıl
Yüzbaşı

Tartışma niyetin yoksa gelip abuk sabuk mesajlar yazmayacaksın. İlk mesajında saygıdan dem vurup, saygısızlık yapmayacaksın.
Önce okuma sonra anlama becerini geliştireceksin.

Burada kimsenin World first vs. gibi bir yazısı da yok, senin dışında.
Legionda Hc raid dahil en baştan açık olacağını okuduğun kaynağın linkini verirsen biz de okur bilgileniriz. Sonrasında birlikte değerlendiririz.
Neden 11 Hc kesildiğini açıklamış guildin yöneticisi, algıda sorun varsa bunu buraya yansıtmamanı rica ederim.

Ben yazdım anlamamışsın, anlamak istememişsin, tercih ve kapasite senin sonuçta.

Bu arada ben bu guildde değilim, yanlışını söylüyorum sadece.




Bu mesajda bahsedilenler: @XanaX
B
9 yıl
Çavuş

Tamam xanax biz saçmalamayalım. O zaman mantıklı bir şey yazayım sizler gibi, bizden bir şey olmaz. İyi bir güild mi arıyorsunuz? Adres belli : Disconnectus Erectus. Yazılanlardan anlayabileceğiniz gibi çok saygılı ve bilgili abilerimizin guildiymiş. Başka saygın abilerimiz de vischne başlığı altında güild reklamı yapmak ve güildlerinin ne kadar saygın bir güild olduğundan bahsetmek isterse çekinmesin. Kardeş güildimiz nasılsa gözümüzde. Teşekkürler başlığa katkılarınız için. Başarılar Disconnectus



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >