DonanımHaber Mini sürüm 2 Ocak 2026 tarihi itibariyle kullanımdan kalkacaktır. Bunun yerine daha hızlı bir deneyim için DH Android veya DH iOS uygulamalarını kullanabilirsiniz.
Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
4
Cevap
487
Tıklama
0
Öne Çıkarma
virüs programım
E
14 yıl (1340 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

arkadaşlar ben win7 de virüs programı olarak sadece Microsoft Security Essentials kullanıyorum yeterli mi eğer yeteli değilse bilgisayarı fazla kasmayan hangi programı önerirsiniz ?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



P
14 yıl (10227 mesaj)
Yarbay

comodo firewall




_____________________________

Eski kullanıcı adı: ucuzlukavcisimezarciamca

Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
14 yıl (1340 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: énergy

comodo firewall

kasarmı peki pcyi?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
P
14 yıl (10227 mesaj)
Yarbay

hayır




_____________________________

Eski kullanıcı adı: ucuzlukavcisimezarciamca


O
14 yıl (579 mesaj)
Yüzbaşı

Kasmayan ve gerçekten başarıı bir antivirüs programı kulanmak istiyorsanız size Emsisoft Antimalware'yi öneririm.

Deneme sürümü için

http://www.emsisoft.com/en/software/antimalware/?id=6215743



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.