Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
718
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Vintek Dolandırıcılığı
K
7 yıl (210 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

Başlıktan geçen firmayla hiçbir şekilde ilişiğinizin olmamasını öneririm.
Başımdan geçen olayı şöyle analatayım ;

Quadbeat 3 kulaklığım bozuldu lg telefonun yanında gelen ben de başladım internette aramaya 30 tl den 150 tl ye her fiyatta var neredeyse orjinalini bula bilmek adına lg resmi sitesinden destek aldım "keza orada satılmıyordu" nereden orjinal bir şekilde temin edebilirim diye beni vintek adlı siteye yönlendirdiler.
Neyse ben buradan sipariş verdim kulaklığı 2-3 gün içerisinde elime ulaştı bir telefon kutusunun içinde açık birşekilde kırmızı kutusuyla birlikte geldi.
Hemen deniyeyim dedim fakat malesef orjinal kulaklıkla sesinin uzaktan yakından alakası yok bende hemen iade etmek için geri gönderdim.
Daha öncesinde internet sitelerinde bulunan iade politikası kısmını iyice okumuştum durumun aksine herhangi birşey yok ama ona rağmen aradığımda kesinlikle iade almıyoruz deniliyor paket açılmış vs deniyor ki geldiğinde de açıktı zaten bende dedim e internette böyle böyle yazıyor neden iade almiyorsunuz diye sorduğumda almıyoruz istediğiniz yere şikayet edebilirsiniz deniliyor.

Ben elimden geldiğince internette araştırıp şikayet edeceğim bu firmayı ama siz böyle şeylerle uğraşmak istemiyorsanız kesinlikle bulaşmayın bu firmaya.
Ne olur ne olmaz diye ürünle ilgili görüntülerden telefon konuşmalarına kadar hepsi kayıtlı inanmayan olursa kanıtlayabilirim.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



L
7 yıl (5059 mesaj)
Yarbay

Sakin ol. Mesafeli satış sözleşmesinde alıcı yani sen 14 gün içinde satış sözleşmesinden cayma hakkına sahipsin. Karşı taraf her türlü iade almak zorunda.

Zaman kaybetmeden tüketici hakem heyetine başvur (tabi, fiş, fatura vs. elinde olmalı), sonucu bekle. Yeter ki gözün korkmasın, diren!





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leon FR -- 30 Ocak 2019; 2:44:23 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
7 yıl (210 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

Başvurumu yaptım 29/01 tarihinde , son işlem başvuru tamamlandı yazıyor bu süreç ile ilgili tahmini geri dönüş süresini biliyor musunuz ?




Bu mesajda bahsedilenler: @Leon FR
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.