K

Teğmen
10 Ocak 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
56 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
K
2 yıl
Türktelekom YouTube sınırsız paketimden götürüyor.
Dün YouTube sınırsız aldım kontrol amaçlı bir bakayım dedim kendi 20gb paketimden düşüyor. Tarayıcıdan ve uygulamadan ayrı ayrı çözünürlüklerde denemeler yaptım sonuç hep aynı. Telefonumda harcadığım internet gözüküyor birebir aynısı türktelekom uygulamasında paketime yansıyor. Hemen aradı müşteri temsilcisini arkadaki bildirimler vs sayikliyor , bildirimlerin o kadar harcaması mümkün değil. Velhasıl birkaç detaylı sorun anlatımından sonra hep aynı cevabı alınca o zaman iptal edip paramı geri verin dedim kadın yapacak birşey yok diyor şaka gibi. Herhangi bir DNS VPN değişikliği yok. Bu konuda bir fikri olup yardımcı olabilecek var mı?
K
5 yıl
Klasik İnternet Sorununun Çok Enteresan Çözümü (Bir Göz Atarsanız Çok Sevinirim)
Herkese iyi günler,

Standart her insan gibi internet hızı ve kopması sorunlarını yaşıyorum defalarca arıza kaydı oluşturdum geldiler yaptılar vs. ama sonuç hiç değişmedi.
1 mbit download 0.05 upload alıyorum haliyle internet kullanmak cehennem oluyor.
Bu arada kullandığım internet turktelekom adsl 16mbit e kadar.
16mbite kadar olması benim için sorun teşkil etmiyor hatta adsl i oyunlarda daha az ping yaptığını gözlemlediğim için seviyor sayılırım.

Şimdi gelelim bununun çözümüne ;

Dışardan eve gelen kabloyu hiç ev hattına bulaştırmadan direkt olarak kısa bir telefon kablosu ile modeme bağlıyorum internet kötü,
dışardan gelen kablonun 4 farklı ucu var araştırdığım kadarıyla 2 si yedek ben mavi ve beyaz (siyah ve kırmızı olanda var) olanı kullanıyorum.
Telefon kablosunda da yeşil ve kırmızı var ama birden çok kablo ile denedim farklı renkler olabiliyor.

Sonuç olarak maviye yeşili beyaza kırmızıyı bağladığımda internet bir anda 10mbit oluyor ve 6-7 saat bu şekilde kullanıyorum ara tek tuk kesinti olur gibi oluyor ama bunada sukur.
Sonrasında 6-7 saat geçtikten sonra internet kopuyor tekrar geliyor ve hız 1mbit e düşüyor ve bu kez kabloyu çapraz şekilde (maviye kırmızıyı , beyaza yeşili ) bağlayınca tekrardan 10mbit oluyor bir 6-7 saat daha boyle kullanıyorum.

Bunun bir çözümü var mıdır ben her 6 saatte bir bunu değiştirmek ile mi uğraşacağım ?

Konuyu yanlış yere açtıysam doğrusunu söyleyip uyarırsanız sevinirim.
K
5 yıl
Age of empires 3 farklı ağlarda bağlantı sorunu
Oyuna evin internetinden girdiğimde hiçbir sorun yok arada tek tük failed to join aliyorum ama çık gir yapınca düzeliyor.
Fakat mobil internetim ile bağlanınca oyuna giremiyorum hep "failed to join game" hatası , benim hattım türktelekom abimde vodafone var onun internetinden girince bir sıkıntı yok acaba sorun telefonda mı internet sağlayıcada mı buna benzer bir sorun yaşayan ve çözümünü bilen varsa yardımcı olabilir mi?
K
5 yıl
İdari yargılama hukuku ödevim konusunda(Acil)
İdari yargılama hukuku ödevim konusunda bana yardımcı olabilecek bu konuda bilgili biri var ise benimle iletişime geçebilir mi .
Sağlık problemleri çektiğim şu günlerde çok zorlanıyorum , ücretli veya ücretsiz yardım talep ediyorum ilgilenebilecek olan varsa bana konu üzerinden veya özel mesaj olarak ulaşabilir.
Ödev ağırlıkla Kamusallaştırma kanunu ile alakalı.
K
6 yıl
Classic başlangıcı ile token durumu
Sizce classic gelmesi ile birlikte token fiyatlarında değişiklik olur mu ?

Eğer olursa artar mı azalır mı fikriniz var ise paylaşabilir misiniz?

Farm yapan kısım classic oynamaya başlarsa düşer diye düşünüyorum, fakat öte yandan classic ile birlikte oyuna daha çok user geleceğini varsayan farmerlar
daha çok mesai yapıp fiyatları arttırabilirler.

Gold kasma açısından bilgili veya becerikli biri değilim 1 ayda anca 1 token ucu ucuna alabiliyorum bu nedenle classic oyun ekonomisini etkiler mi merak ediyorum.
K
7 yıl
Vintek Dolandırıcılığı
Başlıktan geçen firmayla hiçbir şekilde ilişiğinizin olmamasını öneririm.
Başımdan geçen olayı şöyle analatayım ;

Quadbeat 3 kulaklığım bozuldu lg telefonun yanında gelen ben de başladım internette aramaya 30 tl den 150 tl ye her fiyatta var neredeyse orjinalini bula bilmek adına lg resmi sitesinden destek aldım "keza orada satılmıyordu" nereden orjinal bir şekilde temin edebilirim diye beni vintek adlı siteye yönlendirdiler.
Neyse ben buradan sipariş verdim kulaklığı 2-3 gün içerisinde elime ulaştı bir telefon kutusunun içinde açık birşekilde kırmızı kutusuyla birlikte geldi.
Hemen deniyeyim dedim fakat malesef orjinal kulaklıkla sesinin uzaktan yakından alakası yok bende hemen iade etmek için geri gönderdim.
Daha öncesinde internet sitelerinde bulunan iade politikası kısmını iyice okumuştum durumun aksine herhangi birşey yok ama ona rağmen aradığımda kesinlikle iade almıyoruz deniliyor paket açılmış vs deniyor ki geldiğinde de açıktı zaten bende dedim e internette böyle böyle yazıyor neden iade almiyorsunuz diye sorduğumda almıyoruz istediğiniz yere şikayet edebilirsiniz deniliyor.

Ben elimden geldiğince internette araştırıp şikayet edeceğim bu firmayı ama siz böyle şeylerle uğraşmak istemiyorsanız kesinlikle bulaşmayın bu firmaya.
Ne olur ne olmaz diye ürünle ilgili görüntülerden telefon konuşmalarına kadar hepsi kayıtlı inanmayan olursa kanıtlayabilirim.
K
7 yıl
Almanya vizesi hakkında
Ben almanyaya turistik amaçla vize almak istiyorum. Öğrenciyim ve amcamlar orada yaşıyor bana tamamen almancadan oluşan bir davetiye yolladılar.
Şimdi benim vize işlemleri için konsolosluğa mı yoksa aracı bir kuruma mı başvurmam gerekiyor eğer öyleyse önereceğiniz bir kurum varmıdır?
Amcam schengen vizesi alabilirsen iyi olur diğer yerleride gezeriz demisti daha önce vize almadim konu ile ilgili yardımcı olabilecek var mı ?
K
8 yıl
Playstation 4 Slim için Televizyon Önerisi
1.250 tl altı televizyon önerebilecek varmi 1080p olmasi tercihim.

Tv - 1
Tv - 2

Bu televizyonlar nasıl sizce ?

Konu yanlış yerde ise kapatabilirim.
K
8 yıl
TurkNet almayın aldırmayın!
Bu ayın birin de nakil islemlerini baslattim 7 is günü içerisinde biteceği söylendi 12 gün oldu en ufak bir bilgilendirme bile yok hergün arıyorum 2 iş günü içerisinde size geri dönüş yapılacak deniyor. Sabah ariyorum gün içinde dönüş yapilacak deniyor aksama kimse aramadığı için tekrar ariyorum çalışma saatleri dışında olduğu için yarın sabah ariyacaklar deniyor .

Binanın telefon ankastresinden kablo çekildi ben de modeme çektim telefon hattı açılmış ama internet aktif edilmemiş deniyor . Son aradığımda o bölgeye internet ulaşmıyor denildi bir üst katımda dahil olmak üzere çevremde birsürü internet var .

Bu konuda ne yapmamı önerirsiniz taahütsüz diye türkneti seçmiştim , başka taahütsüz internet var mı?
K
8 yıl
Ps4 Slim ideal ısısı
Selamlar arkadaslar , baslıktan anlasıldıgı gibi ps4 slim kullaniyorum .
Kafama birkaç şey takıldı normal olup olmadığını öğrenmek istiyorum.

Öncelikle Playstation u açtığımda hiçbir işlem yapmasam bile kasasının sağ üst tarafı ısınıyor elimi koyduğumda bariz hissediyorum , oyun oynarkende el yakıcak kadar değilde onun bir tık altı ısınıyor tam olarak kaç derece bilmiyorum bu normalmidir bulunduğum odanın sıcaklığı ortalama 30 derece . Bu ısınma esnasında oyun oynarken kasma donma vs birşeyle karşılaşmadım ama menüde ps4 ü aldığımdan beri ufak takilmalar oluyor hayati bir engel olmasada bazen can sıkıcı olabiliyor.

Bunlar normalmidir (ısısı, menü kasması vs.) yoksa benim cihazımda sorun olabilir mi yoksa ben mi takiyorum? Henüz 1 aylık makine aldığımdan beri aynı sekilde.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.