Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
969
Tıklama
0
Öne Çıkarma
VGA Çoklayıcı Yardım
C
6 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Selam. Monitorumde 1 vga cikisi var, 2 kasa var 2 kasayi monitorume baglamak icin, vga çoklayıcıyı aldım:https://urun.n11.com/switch-ve-hub/2-port-vga-switch-coklayici-cogaltici-splitter-dvr-uyumlu-P136087244
fakat görüntü kalitesinde düsme oldu bulaniklasti falan cok kaliteli degil fiyatina bakarsak normal.

Bana tam kalite vericek bulanik falan olmicak temiz görüntüyü verebilecek bir vga coklayici lazım varmidir tavsiyeniz bildiginiz bişeyler? yoksa monitoru degistircem 2 cihaz takabilecegim monitor alicam..



G
6 yıl
Binbaşı

Bu ürünler nedense hep dandik çıkıyor. Bahane de hazırken monitör değiştirmek iyi olabilir.



İ
6 yıl
Yarbay

VGA analog olduğu için araya koyacağın ekstra cihazlar, her ne kadar kalitelisini kullansan da, görüntü kalitesini bir miktar düşürür. En güzeli birden fazla girişi olan bir monitör edinmek. Kasanın birini VGA dab bağlarsınız, diğerini de dijital çıkışlardan bağlar güzel güzel kullanırsınız.

İlanda belirttikleri gibi bunlar genelde DVR* cihazları için falan kullanılır. Adamın İşyerinde 50 100 kadar atıyorum, kadar kamera vardır, yarısını bir cihaza yarısını diğer cihaza bağlar. Araya da bu aparattan takar güzel güzel kullanır. Böyle bir senaryoda kalite düşüşünün bir önemi yoktur, kamerada adamın eşgalini görebildin mi gerisi teferruattır.

*DVR:Digital Video Recorder: Güvenlik kameralarının görüntülerini kaydeden cihaz





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 25 Aralık 2017; 22:49:15 >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @cinoktahan
C
6 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

hocam cok güzel izah etmissin noktayi koymussun ozaman en sagliklisi 2 girişi olan yeni bir monitor alacagim.. tesekkürler..




Bu mesajda bahsedilenler: @AdmGdk
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.