Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
5
Cevap
362
Tıklama
7
Öne Çıkarma
Venomstr için 1 şans daha Lütfen
G
3 ay
Yarbay
Konu Sahibi

Ben Donanım Haber i bir aile gibi görüyorum Donanım Haber benim bir ailem 18 yıllık bir üye olarak burada çok güzel insanlar tanıdım @Speed-Step mesut abi olsun @By_e erdinç abi olsun @GoldPunch ibo olsun @Arsenic emre abi olsun ve daha aklıma gelmeyen bütün diğer üyeler olsun hepsini severim. hepsine buradan selamlarımı ve saygılarımı iletiyorum. Venomstr için lütfen 1 şans daha Playstation bölümünde ona ihtiyacımız var yeni konular açar konuları güncellerdi o sıradan bir üye değildi onun yokluğunda oyunlar ile ilgili pek fazla ilgilenen adam kalmadı lütfen Venomstr aramıza geri dönsün rica ediyorum size yalvarıyorum sayın Donanım Haber yönetimi lütfen

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Speed-Step , @By_e , @GoldPunch , @Arsenic
İlgili üye adminimiz tarafından sınırsız olarak uzaklaştırılmış. Adminimize konunun linkini göndereceğim eğer uygun görür ise bir şans verecektir uygun görmez ise lütfen ...
Yoruma Git
Yorumun Devamı Guest-733E6E0F7 - 3 ay +4
S
3 ay
Yarbay

günaydın

ricamız olur, lütfen artık kırgınlık vb şeyleri geride bırakıp yolumuza devam edelim.

forumda olmaması gereken kişiler cirit atarken, biz arkadaşımızın geri gelmesini istiyoruz.



G
3 ay
Yarbay
Konu Sahibi

35 yaşında biriyim bu zamana kadar hiç birşey için hiç kimseye yalvarmadım ama bugün Venomstr için bunu bozdum



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

G
3 ay
Yarbay

İlgili üye adminimiz tarafından sınırsız olarak uzaklaştırılmış. Adminimize konunun linkini göndereceğim eğer uygun görür ise bir şans verecektir uygun görmez ise lütfen yeni konu açmayınız.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
3 ay
Yarbay
Konu Sahibi

admin PowerStorm a da bildirildi durum hocam bekliyoruz kararı



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @XpressMusic34
K
3 ay
Yarbay

Katılıyorum, bu adamın sınırsız cezayı hak edecek bir şey yaptığını düşünmüyorum, uzun bir dönemi kapsayan ceza verirsin bu anlaşılabilir ama foruma çol ciddi katkılar yapan, kavgasını gürültüsünü görmediğimiz birine yılların üyesine öat diye sınırsız bir ban vermek ne adalete uyar ne vicdana. Her ne yaptıysa ya da ne yaptığını düşünüyorsanız uzun süredir banlı olan bu üye de zaten gereken dersi almıştır diye düşünüyorum, bugün banı açılsa bile forumda aylarca banlı kaldığına sayılabilir. Forumda insanların sinir uçlarına dokunan, sahte üyeliklerle birbirlerini besleyen troll'ler, aktroll'ler cirit atarken böyle gerçek ve foruma katkı sağlayan üyelerin sınırsız ceza yemesi adaletle bağdaşmaz. Bunu daha önceki venomtrn konusunda da direkt olarak adminlerinden birine alıntı çekerek yazmıştım, hangi admindi hatırlamıyorum ama mesajımı sadece silip görmezden gelmişti. Cevap mevam hiçbir şey yok, adam mesajı silip geçmiş. Sanki onca mesajı ona okuyup silmesi için yazmışım gibi.

Bu arada konu içinde pinglediğin kişilerin hepsini tanımıyorum ama bazılarının yapabileceği bir şey yok. Mesela moderatörler, bölüm yöneticileri, dh yöneticileri, haber editörleri birilerini banlayamaz ban açıp kapatamaz. Adminlerin pinglemen lazım. Yetki ve sorumluluk onlarda. Mesela Speed-Step'i pinglemişsin boş yere, Mesut Çevik admin değil haber editörü ve genel yayın yönetmeniydi, kullanıcı banlamak ve ban açmak yetkisi ve sorunululuğunda değildi. "-di" diyorum çünkü adam 2019'dan beri DH ile çalışmıyor bile, yani DH ile hiçbir ilişiği de yok. Onu boş yere etiketlemişsin. Sadece adminlere yazsan yeterli.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.