Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
3
Cevap
326
Tıklama
0
Öne Çıkarma
VDSL modem önerisi
A
6 yıl
Yüzbaşı

Omni DSL in yanına bu ürün özelliklere göre hiç.




Bu mesajda bahsedilenler: @R0naldinh0
R
6 yıl
Er
Konu Sahibi

Merhaba ben arkadaş tavisyesi üzerine netspeede abone oldum ama modemi kendileri vermiyorlar ve fazla bütçem yok VDSL modem olarak fiyatı düşük hangi marka modem önerirsiniz şimdiden teşekkürler.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

A
6 yıl
Yüzbaşı

Keenetic te Corona indirim kampanyası var 219tl ye kaçırma derim. Omni DSL al. büken uygunsa Keenetic Extra DSL al. orada da indirim var.



R
6 yıl
Er
Konu Sahibi

Ekstra dsl nin özelliklerine baktım çok iyi fiyatına göre 500 600 liralık modem lere taş çıkarır ama bütçem biraz az omni dsl 350 TL den 200 TL ye düşmüş baktım özelliklerine falan sanırım omni dsl alacağım iyi bir modem gibi gözüküyor ama bir çok kişi tp link td-w9960 i önerdi o nasıl bilgin varmı?



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.