Intel i5 2500k işlemci. msi z68a-gd55 anakart. corsair 4 x 2 1600 mhz cl9. xfx hd 6850 black edition çift fan (daha önceden alındı ). cooler master 650 watt (daha önce alındı). yorumlarınızı bekliyorum..
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
şu anda sistemini toplamışsın sanırım. ben ekran kartını alırken asus'un sitesinde hd6850 modeli için +400w power sub gerektiği yazıyordu,ömür ve performans bakımından. ben de buna bakarak kasayı seçtim. sen ne yaptın peki?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keepthismomentformyself -- 18 Aralık 2011; 18:37:11 >
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.