Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
68
Cevap
4205
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Vakıfkart E-ticaret alışverişlerinize 75 TL'ye varan Worldpuan!
K
5 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

VakıfBank Worldcard ile 22-24 Kasım 2019 tarihleri arasında tek seferde yapacağınız 500 TL - 999 TL arasındaki e-ticaret alışverişinize 40 TL Worldpuan, tek seferde yapacağınız 1.000 TL ve üzeri e-ticaret alışverişinize 75 TL Worldpuan hediye edilecektir.
Kampanya müşteri bazında geçerlidir. Ek kart ile yapılan alışverişler kampanyaya dahildir. Kampanya süresince her müşteri kampanyadan 1 defa faydalanabilecektir.
Peşin veya taksitli alışverişlerinizden kampanyaya uygun olarak ilk yapılan alışveriş üzerinden Worldpuan hediye edilecektir.
Bir müşteri kampanyadan en fazla 75 TL Worldpuan kazanabilir.
Kampanyaya sadece e-ticaret alışverişleri dahildir.
Kampanyaya sadece VakıfBank Mobil Bankacılık üzerinde yer alan “Cepte Kazan” uygulamasından ''Hemen Katıl'' tuşunu tıklayarak katılım sağlayabilirsiniz.
BusinessCard’lar, Bankomat Kartlar, nakit çekim, mail order, yurt dışı, iade, iptal ve Worldpuan kullanımı işlemleri, faiz ve komisyon kullanılarak yapılan alışverişler, vergi, sigorta, emeklilik ve fatura ödemeleri, passolig ödemesi, ininal, multinet, sodexo gibi tüm yemek kartı yüklemeleri, kumarhane ve bahis sitelerinden yapılan harcamalar dahil değildir.
Kampanya kapsamında kazanılan Worldpuan'lar 28 Kasım 2019 tarihine kadar, bireysel ve kullanıma açık olan kredi kartınıza yüklenecek olup, Worldpuan’ların son kullanım tarihi 7 Aralık 2019’dur. Kullanılmayan Worldpuan’lar 8 Aralık 2019 tarihinde geri alınacaktır.
TercihKart sahipleri için kampanya katılım bedeli 4.99 TL'dir.
VakıfBank kampanyayı dilediği zaman durdurma ve/veya kampanya koşullarını değiştirme hakkına sahiptir.


https://www.vakifkart.com.tr/kampanyalar/e-ticaret-alisverislerinize-75-tlye-varan-worldpuan-12089



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >