1 yıl önce açtığım vadesiz hesabımı şubeden kapattırmak istedim kapatamadılar, online şubeden kapattırmak isteyince "Vadesiz hesaba bağlı xxx nolu yatırım hesabı var." diye bir uyarı veriyor. yatırım hesaplarına bakınca böyle bir hesap yok ama. Nasıl kapattırabilirim bu hesabı?
Arkadas, ben garanti hesabimi kac kere kapattim. Ginede her sene bana kendilerince kredi veya kmh acip sonrada su kadar borcunuz var diye mail atiyorlar. Istedigin kadar kiz istedigini yap. 100 kere kapat. Gine virus gibi her sene sana borc cikartiyorlar. Her sene gine sikayet kiz, deli ol. Degismiyor. Hastalik gibi. Birde borcunu odemezsen kara listeye gireceksin diye itham ediyorlar. Vakifbank bu kadar serefsiz degildir ama Turkiye maalesef vahsi ,kapitalist carpik bir duzen. Yapacak bir sey yok. Bu duzeni halkimiz boyle istiyor.
senin haberin olmadan yatırım hesabı veya başka hesaplar açılmış olabilir hepsini gidip tek tek kapattırman lazım. vakıfbank elini verince kolunu isteyebilir. kesinlikle uzak durulması gereken bir bankadır.
Niye anlayamadın ki ? Çok da zor değil sanki anlamak.
Kısaca arkadaş diyor ki senden habersiz bu hesaba kredili mevduat hesabı veya yatırım heaabı tanımlamış olabilirler ve borç da çıkarabilirler.
Yapman gereken de şöyle
Bir dilekçe yazman lazım
Şu nolu hesabımı ve ona bağlı tüm hesapları kapatmanızı talep ediyorum diye. Bunu internet üzerinden müşteri hizmetlerine de yaz ki kayıt açıp takip etsinler
Müşteri hizmetleri kayıt açtık ilgileniyoruz filan demiyor ve süreç hakkında bilgi de vermiyor ama bi 10 gün içinde " şu tarih itibarı ile kapatılmıştır " şeklinde bildiriyor sonucu
Hastalik gibi. Birde borcunu odemezsen kara listeye gireceksin diye itham ediyorlar.
Vakifbank bu kadar serefsiz degildir ama Turkiye maalesef vahsi ,kapitalist carpik bir duzen. Yapacak bir sey yok. Bu duzeni halkimiz boyle istiyor.
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
Bu mesaja 2 cevap geldi. Cevapları Gizle
Bu mesajda bahsedilenler: @2000watts
vakıfbank elini verince kolunu isteyebilir. kesinlikle uzak durulması gereken bir bankadır.
Kısaca arkadaş diyor ki senden habersiz bu hesaba kredili mevduat hesabı veya yatırım heaabı tanımlamış olabilirler ve borç da çıkarabilirler.
Yapman gereken de şöyle
Bir dilekçe yazman lazım
Şu nolu hesabımı ve ona bağlı tüm hesapları kapatmanızı talep ediyorum diye.
Bunu internet üzerinden müşteri hizmetlerine de yaz ki kayıt açıp takip etsinler
Müşteri hizmetleri kayıt açtık ilgileniyoruz filan demiyor ve süreç hakkında bilgi de vermiyor ama bi 10 gün içinde " şu tarih itibarı ile kapatılmıştır " şeklinde bildiriyor sonucu
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesajda bahsedilenler: @day_dreamer