Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
2847
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Uygun fiyatlı Amplifikatörlü Subwoofer biliyor musunuz?
M
14 yıl (3384 mesaj)
Yarbay
Konu Sahibi

Arkadaşlar konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama otomobille ilgili Uygun fiyatlı abartıya kaçılmamış Amplifikatörlü (anfisi içinde bütünleşik onboard :D ) Subwoofer arıyorum. Arabamda kullanacağım. Bagajın bir köşesinde pek de yer kaplamayan birşey istiyorum. Araştırma yaptım biraz ama tam olarak aradığımı bulamadım açıkçası. Otomobil ses sistemleriyle uğraşan arkadaşlar kesinlikle anlayacaklardır ne istediğimi. 2005 Toyota Corolla Sport sahibiyim. Bagajımda çok da yer yok araba HB olduğu için. Dediğim gibi çok yüksek derecede bass istemiyorum, şöyle ufaktan tatlı bir bass olsun biraz hissedeyim arabanın içinde yeterli benim için 5 inclik bir woofer bile işimi görür yeterki yanında ona yetecek anfisi olsun. Aşağıda bulduğum birkaç örnek var onlar gibi istiyorum ama sizin bildiğiniz ucuz yollu varsa tavsiyenizi bekliyorum :)



< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



G
14 yıl (3658 mesaj)
Yarbay

e bak goltmaster yazıyo ondan yola cıkarak arasana


Bu mesaja 2 cevap geldi.
C
14 yıl (1570 mesaj)
Binbaşı

amfisi kendi içinde olanları bilmem ama ufak alpine woofer war boyundan beklenmeyecek bi bass veriyo 2. el bi amfiyle çok tatlı ses alırsın :)



M
14 yıl (3384 mesaj)
Yarbay
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: Gopluumit

e bak goltmaster yazıyo ondan yola cıkarak arasana

Onun modelini biliyorum zaten 200 küsür lira ben diyorum o fiyatlara daha kaliteli birşey varsa belki tavsiye edersiniz :)


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
14 yıl (17664 mesaj)
Yarbay

yer sıkıntını bilemem ama

2004 ten beri jbl gto 75.4 anfi ve gto 1502d sub kullanıyorum. Hala sorun cıkarmadı bu ikili. Jbl tek geçiyorum ucuz ve iyi


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
14 yıl (3291 mesaj)
Yarbay

F
14 yıl (9679 mesaj)
Yarbay

Yukarıdaki ürüne Aktif Subwoofer deniliyor.. Koltuğun altına konulabilmesi avantajı,birde bagaja konulan fakat yine yer kaplamama amaçlı tasarlanmış Slim Aktif Subwoofer lar mevcut.. Onlarıda Koltukların arkasına (bagaja) paralel şekilde koyabiliyorsunuz.

Bu aktif bass dediğimiz şey ucuz değil aslında.. Pioneer 500 tl,alpine 600 tl civarlarında olması lazım fiyat olarak..

Eğer aracınızda çok aşırı şekilde bagaj sıkıntısı yoksa Bass ve amfiyi ayrı alın derim.. Çok iyi bir ses vermiyor çünkü bunlar..

Arabadaki varlığını arabaya ilk defa binen biri zor hisseder,ama eski ses sistemine göre bariz iyileşme olur tabi..

Yinede ben o parayı vermezdim,500-600 tl ye çok güzel sistemler toplanır.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FinalVerdict93 -- 24 Şubat 2012; 20:29:10 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.