Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
4
Cevap
12576
Tıklama
0
Öne Çıkarma
uyap e-satış hakkında
R
8 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

herkese merhaba beyler.

bilenleriniz vardır, 8 yıldır 2002 model fiat palio kullanıyordum hiç abartısız her ay bir sorun çıkarıyordu. en son şanzımanda da sorun çıkınca sattım kurtuldum. şimdi yavaş yavaş araba arayışına girdim, 21.000tl kredim onaylandı ama 21000 civarına adam gibi araba kalmamış.

o yüzden uyap e-satış'a yöneldim ama aklıma şöyle bir şey takıldı, şimdi ben e-satış sayfasından bir arabanın açık arttırmasına girdim ve kazandım diyelim, bu araba direkt benim mi oluyor ? yoksa benim kazandığım ihale fiyatı üzerinden bide fiziki ihaleye mi çıkıyor ?

tecrübesi olanlar yardım edebilirse sevinirim.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



R
8 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

up.



S
8 yıl
Yarbay

Teminatı yatır,ihaleyi kazandın. Hangi icra dairesi ihaleyi yapıyorsa o dairenin hesap numarasınu al kalan miktarı yatır veya icra dairesine git böyle böyle yapıcam de mahkemeler veznesine yatırabilirsin veya icra dairesinden alacağın kağıtla maliyeye yatırabilirsin parayı. Paranın tamamı yattıktan sonra araç senin olur üzerine devir işlemlerine başlayabilirsin. vs vs detaylı bilgi için icra dairesine git.



S
8 yıl
Yarbay

R
8 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

teşekkürler. @maverick8141 baya detaylı anlatmış.




Bu mesajda bahsedilenler: @serhatcn
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.