Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
176
Tıklama
0
Öne Çıkarma
USB FLASH DISK
C
20 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

<font color='blue'><font size='3'>arkadaslar usb flash diske format atamiyorum bunun icin program felan biliyormusunuz yardimlarinizi bekliyorum.Format atmaya kalkincada su mesaji veriyor. Dos komutunda format atmayı deneyince su yazılar karsima geliyor.'Dosya sistemi türü RAW.Bu birim üzerinde kullanmak istediginiz dosya sistemini belirtmek icin /FS anahtarını kullanın.Birim tanınan bir dosya sistemini icermiyor.' </font id='size3'></font id='blue'>



D
20 yıl
Yarbay

bir hata veriyormu ? atamama sebebiniz nedir acaba?



İ
20 yıl
Yüzbaşı

Windowstan format deneyin. Windows gezgininden çıkarılabilir disk sürücüsünün üzerine ters klikleyerek biçimlendiri seçin.
Dos komutunda size gelen uyarı (FS) File System'i belirtmenizi istiyor. Yani NTFS mi Yoksa FAT32 sistemine göre mi format atacağınızı belirtmenizi istiyor. Bunu windowstan daha kolay yapabilirsiniz. FAT32 seçmenizi öneririm.
Kolay gelsin.



C
20 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

<font color='blue'><font size='4'>ilk zaten windowstan denedim windows bicimlendirmeyi bitiremiyor uyarısı veriyordu bende dos komutundanda denedim olmadı.</font id='size4'></font id='blue'>



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.