Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
918
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Usb Capture kart ile uydu alıcısından pc'ye görüntü alma?
İ
14 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Arkadaşlar elimde bi uydu alıcısı var usb capture kartlarla uydu alıcısından kayıt yapıldığını duymuştum.Acaba kayıt dışında canlı olarak izleme imkanı olmaz mı? konu hakkında bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.Teşekkürler.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



İ
14 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Kendim sordum kendim cevap veriyim :) ingilizce kaynakları biraz karıştırarak buldum birşeyler galiba oluyormuş görüntü alınıyor rahatlıkla seyredilebiliyormuş cihazı alıp denedikten sonra daha detaylı yazarım



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.