zoom x6 modem ile US Robotics Maxg USB Wifi adaptörü birlikte kurdum bina içinde aynı katta arada 3 ytong (gazbeton) duvardan geçen siyalleri USR %20 - 25 arası Toshiba Notebook intel 2200Mini PCI wifi ise %50 - 60 arası verim alıyor şimdi URS Max G daha yeni teknolji değil mi neden bu şekilde kablosuz verim düşüyor? 801.b ve b/g olarak ta denedim sorun çözülmedi bu konu hakkında fikri olan kimseler varmı??
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.