merhabalarr üniversite 1.sınıfı bitirdim ancak aklıma takılan bi soru oldu bu gano meselesi ders seçebilmek için gano kaç olmalı 2.00 ? 1.80? çoğu 1.8 diyo ama emin olamadı sormak istedim
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Her okula göre değişir. Mesela bazı okullarda 1.80 gano tutmazsa üst sınıflardan ders alamazsın 2. sınıfta alt dönemdeki dersleri alırsın. Bazı okullarda 2.00 olmazsa aynı şekil. Benim okulumda ders almak için ortalamaya bakılmıyor mesela.1 olsa dahi gano geçtiğin sınıfın derslerini alabilirsin. ( Alttan aldıgın kaç dersin varsa değişir ona göre)
Kısacası okulunun yönetmeligini bir oku. her okuldan okula değişiyor.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.